Connect with us

Revistateo.ro

Nicki Minaj vorbește cu DURERE despre avortul ei

Stiri

Nicki Minaj vorbește cu DURERE despre avortul ei

Nicki Minaj a vorbit pentru prima oară, cu durere, despre avortul ei din adolescență. Interpreta super-hitului Anaconda a rămas însărcinată când era o puștoaică și a decis să avorteze, însă nici până în ziua de azi nu a uitat acea experiență.

Controversata Nicki Minaj își amintește cu durere de avortul suferit în adolescență declarând că a fost o experiență care o va urmări toată viața: „Am crezut că voi muri. Eram o adolescentă. A fost cea mai dură experiență pe care am trăit-o toată viața”, se confesează artista pop în revista Rolling Stone.

CITEȘTE ȘI: NICKI MINAJ ÎȘI CERE SCUZE PENTRU APARIȚIA NAZISMULUI ÎN CLIPUL SĂU

Artista s-a mutat când era copilă la New York din Trinidad și Tobago. Aceasta a urmat în America cursurile la Fiorello H. LaGuardia High School of Music and Art and Performing Arts. Sarcina la care a renunțat s-a petrecut în timp ce studia muzica la instituția menționată mai devreme. Nicki mărturisește că s-a îndrăgostit de un băiat mai mare decât ea din cartierul Queens din New York și a știut încă din prima clipă a relației că nu este pregătită să fie mamă.

„Nu aveam nimic ce să îi ofer bebelușului”, spune artista în vârstă de 32 de ani. Nicki a vorbit și prin intermediul muzicii sale despre avortul suferit în „Autobiography” sau single-ul „All things go”. În melodia „All thins go” cântăreața cântă pentru fratele ei minor Micaiah Caiah Maraj și se întreabă cum ar fi arătat copilul ei. Dacă Nicki Minaj nu ar fi avortat, fiul ei cu Aaron, iubitul ei din Queens, ar fi avut acum 16 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top