Connect with us

Revistateo.ro

Nicole kidman

Inedit

Nicole Kidman, complet nearanjata. Vezi cum arata una dintre cele mai frumoase femei din lume!

Nicole Kidman a iesit complet nearanjata la o intalnire cu fanii carora le-a dat autografe. Vezi cum a aratat vedeta!

Desi apare in zeci de reclame la produse scumpe, a jucat in multe filme, a primit numeroase premii si este cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman nu se teme sa arate si banal.

Cu un pulover gri, pe gat, pe care poate il ai si tu acasa, cu parul nearanjat, prins lejer intr-o coada la ceafa si nemachiata.

CITESTE SI: Nu ai sa crezi cum arata SALOME astazi! O mai tii minte?

CITESTE SI: FOTO: Ar putea sa o inlocuiasca pe fiica ei in 50 SHADES OF GREY! Vezi cum arata aceasta vedeta la aproape 60 de ani!

Chiar daca este una dintre cele mai frumoase si cunoscute actrite din lume si castiga sume fabuloase, Nicole Kidman nu se fereste sa apara in public nemachiata. Totusi, la 48 de ani, vedeta are un chip luminos si lipsit de imperfectiuni. In imaginile de la intalnirea cu fanii, Nicole Kidman zambeste larg si radiaza.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman a aparut foarte seducatoare in filmul „Moulin Rouge”, ca o curtezana din secolul 19 la Paris. Cu acest rol a castigat un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar pentru cea mai bun actrita.

Nicole Kidman a fost casatorita de doua ori: in 1990 cu Tom Cruise (cu care a adoptat doi copii), iar in 2005 s-a casatorit cu Keith Urban, dupa ce divortase de Tom Cruise in 2001. In 2008 Kicole Kidman a nascut-o pe Sunday Rose.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top