Connect with us

Revistateo.ro

NICOLETA SVARLEFUS - HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE

Stiri

NICOLETA SVARLEFUS – HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE

NICOLETA SVARLEFUS – HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Berbec
Prima parte a lunii iti aduce multa activitate la serviciu, dar si acasa. Rutina este la cote mari, existand posibilitatea sa obosesti sau pur si simplu sa te plictisesti de repetarea acelorasi activitati. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele aparatului digestiv si picioare. In preajma datei de 9 septembrie se recomanda odihna, o iesire la munte sau la mare, dar fara multa lume. Sunt momente bune pentru a te debarasa de idei, conceptii, planuri de viata care nu au dat roade sau care deja sunt perimate. Relatiile parteneriale sunt bune. Este posibil sa primesti oferte de colaborare avantajoase, in special in domeniul profesional in care activezi sau iti doresti sa activezi. Totusi studiaza atent ce ti se propune si ar fi bine sa ceri sfatul unei persoane avizate. Intra in discutie si oficializarea unei relatii de cuplu sau, daca esti de ceva vreme intr-o relatie parteneriala cu un partener de viata, aceasta va incepe o etapa noua. A doua parte a lunii iti creeaza contextul de a calatori sau de a studia in cadrul unui program oficial de scolarizare.

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Taur
Pentru tine distractiile, aventurile si vacanta se vor prelungi pana spre jumatatea lunii. Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate, existand varianta unor separari sau a divergentelor de opinii. Bine este sa tii cont si de nevoile sau sfaturile celor dragi. Surplusul de energie consuma-l in activitati creative, in activitati sportive sau ocupa-te mai mult de un hobby. Relatiile cu prietenii vor cunoate un final de etapa in preajma datei de 9 septembrie. De asemenea, o persoana sau un grup de persoane care te-au sustinut in proiectele tale socio-profesionale isi vor retrage protectia intr-un mod greu de inteles si explicat in cuvinte. Fii prudent in acest segment de viata, evita subiectivismul si lasa lucrurile sa isi urmeze cursul firesc. La serviciu exista multa activitate pe tot parcursul lunii. Intervalul 23 – 25 septembrie iti semnaleaza inceperea unei etape noi, care va dura un an de zile de acum incolo. Dar, atentie ca asta va atrage si multa oboseala, poate chiar afectiuni serioase pe segmentele aparatului renal si coloana vertebrala.

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Gemeni
Activitatile domestice le poti desfasura foarte bine in prima parte a lunii. Alaturi de membrii familiei poti materializa planuri de reamenjare a casei, gradinii, daca este cazul sau de a pregati alimente pentru sezonul rece. De asemenea, reuniunile familiale cu rudele, vizitele in locurile natale sau discutarea aventurilor din prima parte a vietii iti vor aduce momente de fericire si chiar de eliberare sufleteasca. In plan socio-profesional se finalizeaza o etapa, se destrama relatii cu persoane sus-puse, pentru ca nu mai ai nevoie de ele. Universul iti pregateste alte contexte in acest domeniu care te vor ajuta sa progresezi si altfel. Relatiile sentimentale, distractiile si aventurile sunt bine sustinute. Sunt sanse bune de a te indragosti sau daca esti deja ancorat intr-o relatie mai veche, aceasta se va nuanta cu aspecte noi, de buna calitate. Exista o tendinta la exagerari fie cu alimentatia, cu distractia sau chiar cu activitatile sportive. Fii prudent si abordeaza totul cu masura.

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Rac
Relatiile cu anturajul apropiat, calatoriile pe distante scurte, poate chiar demersurile pentru a te inscrie la un curs sunt frecvente in prima parte a lunii. Minunat este ca membrii familiei te sustin, astfel incat nu va fi nevoie sa iti bati prea mult capul cu treburile si problemele gospodaresti. Insa, a doua parte a lunii iti va aduce contexte potrivite de a te ocupa tu de casa si familie. Vei avea spor si succes la curatenii generale, pregatirea casei pentru sezonul toamnei sau pentru a trasa planuri deosebite de imbunatatire a conditiilor din spatiul in care locuiesti. Relatiile sentimentale si cele cu copii sunt rascolite, dar numai pana in preajma datei de 14 septembrie. Dupa aceasta data, sufletul tau se va linisti si lamuri pe deplin vizavi de acest segment de viata. In domeniul profesional, dupa 14 ale lunii va incepe mare forfota. Se vor contura noi sarcini de lucru si chiar deplasari in strainatate in scop profesional. Asta va atrage dupa sine si o subrezire a sanatatii, mai ales pe ficat. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te in permanenta.

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Leu
Accentul este pe capitolul financiar in prima parte a lunii. Activitatea profesionala incepe sa se imbunatateasca si de aici si veniturile tale din munca depusa vor creste bine. Totusi va exista si o tendinta de a cheltui mult. Variantele de castig care se contureaza pe parcursul acestei luni se vor desfasura pe un an de zile, cu mici sincope uneori. De aceea, fii prudent si cheltuieste strictul necesar. In preajma datei de 9 septembrie se incheie o etapa de castig de la si prin altii. In functie de caz se rezolva un partaj, vin bani dintr-o colaborare mai veche, se lamuste o mostenire sau ajungi la un consens cu partenerul de viata viazavi de modul in care administrati si folositi banii si bunurile comune. A doua parte a lunii te imbie la calatorii, intalniri si dialoguri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat sau la a te instrui printr-un curs. Sau tu la randul tau ii poti instrui pe altii, fie tinandu-le prelegeri in cadrul unor intalniri amicale, fie pe post de instructor, profesor intr-un cadru oficial de predare-invatare.

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE – Fecioara
Esti in prim-planul vietii cotidiene, radiind lumina, frumusete si deschidere catre nou, in special pana in preajma datei de 23 septembrie. Este o perioada favorabila pentru a-ti trasa planuri de viata, o alta conduita, o alta raportare la semeni si evenimente. Financiar ar trebui sa fii multumit, deoarece veniturile se rotunjesc. Ai incredere ca sumele de bani de care dispui sunt suficiente pentru momentul actual. Cu putin efort si bunavointa te vei descurca onorabil cu tot ce ai nevoie. Dupa 14 septembrie sunt momente bune de a aborda activitati domestice de anvergura. Curateniile generale, reparatiile mari sau chiar reamenajarile interioare le vei face mai usor si cu ajutoare nesperat de favorabile. Insa va exista o tendinta la conflicte cu membrii familiei, datorita opiniilor diferite vizavi de mersul lucrurilor in gospodarie. Este bine sa tii cont si de cei dragi si sa cultivi armonia in casa si in relatiile cu membrii familiei. In relatiile parteneriale si in colaborarile socio-profesionale se va incheia o etapa, fie prin finalizarea unor activitati desfasurate in comun, fie pur si simplu nu le mai doresti continuarea.
CITESTE HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE SI PENTRU RESTUL ZODIILOR IN PAGINA 2. CLICK AICI.

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. dorina

    2016-08-27T17:41:03+03:00 at 2016-08-27T17:41:03+03:00

    Doamna Nicoleta ,unde prezentati horoscopul,aveti vreo emisiune? V-as urmari cu mult drag.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top