Connect with us

Revistateo.ro

Nightwish vine la Bucureşti

Stiri

Nightwish vine la Bucureşti

Nightwish vine la Bucureşti. Formaţia din Finlanda a făcut publice datele şi locaţiile în care vor concerta în cadrul turneului de promovare al albumului „Endless Forms Most Beautiful”.

Astfel, rockerii vor ajunge în România pe 10 decembrie şi vor susţine un concert de zile mari la Romexpo, începând cu orele 20:00, precizează eventim.ro.

CITEŞTE ŞI: Johnny Depp se apucă de rock

Biletele pentru România au fost deja puse în vânzare, mai multe detalii fiind disponibile pe www.nightwish.artmania.ro. Alături de Nightwish, vor mai fi invitaţi să cânte pe scenă Arch Enemy şi Amorphis.

sursa foto youtube.com

sursa foto youtube.com

„Endless Forms Most Beautiful” este albumul cu numărul opt al formaţiei din Finlanda şi urmează să fie lansat pe 27 martie şi prezintă câteva noutăţi pentru fanii trupei de symphonic power metal. Materialul este primul în calitate de solistă a lui Floor Jansen, iar Troy Donockley este acum membru „cu drepturi depline”. Totodată lipseşte Jukka Nevelainen, bolnav de insomnie cronică, care a luat o pauză pentru a se trata, percuţia fiin preluată de Kai Hahto.

Albumul „se concentrează pe ideea că toate fiinţele vii de pe pământ sunt înrudite unele cu altele, deţin o origine comună şi, de aceea, toată lumea este la acelaşi nivel”, a declarat Tuomas Holopainen, membrul fondator al trupei, idee preluată din cartea „Originea speciilor” de Charlew Darwin.

Nightwish nu va veni pentru prima oară în România. Trupa rock a mai concerta în urmă cu mai mulţi ani la Sala Palatului din Bucureşti, a doua oară, la Sala Polivalentă, iar a treia oară în cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu, în 2009.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top