Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nimeni nu are mila de Berbeci! Citeste sfatul zilei de 9 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Berbecii nu se simt deloc intelesi si acuza ca nimeni nu le poarta de mila. Citeste sfatul zilei de 9 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Cu greu te poate scoate cineva din starea pe care o ai. Nu pune la suflet nepasarea celorlalti pentru ca va veni vremea cand chiar ei iti vor solicita ajutorul si atunci vei putea juca orice carte doresti. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Gaseste echilibrul in jurul tau, nu il cauta in carti sau mesaje autosugestive. Totul tine de felul in care iti prioritizezi lucrurile. Numarul norocos al zilei: 19.

CITESTE SI: Zodia care trebuie sa isi fereasca buzunarele de prieteni in 2016

CITESTE SI: Zodia masculina cea mai pregatita de casatorie in 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai nevoie de mai mult tupeu uneori. Este nevoie sa faci pasi radicali pentru a obtine ce doresti rapid. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca vrei sa afli raspunsurile pe care le doresti, mai bine nu iti intreba prietenii. Ei vor vedea partea goala a paharului si chiar nu ai nevoie sa fii demoralizat. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca vrei aventura, creeaza-ti tu singur momentele prielnice. Nu astepta sa te convinga prietenii sa iesiti la distractie. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai asteptat de mult acest moment. Linistea te regenereaza pas cu pas, iar asta e tot ce ai nevoie acum: de o reinventare. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top