Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

Nimeni nu știa asta! De ce să te speli cu CAFEA pe CAP

Nimeni nu știa asta! De ce să te speli cu CAFEA pe CAP. Zațul de cafea se poate folosi pentru combaterea celulitei, reducând astfel aspectul pielii-coajă de portocală.

După o frecare intensă în zona cu piele inestetică, cafeaua face minuni. Cosmeticienii recomandă cafeaua și pentru anihilarea ridurilor, existând măști speciale în acest sens. Însă noua întrebuințare a cafelei îi va face pe ceilalți să te confunde cu o puștoaică. Iată de ce!

Nu ai nevoie decât de 300 sau 400 mililitri de cafea, fiartă în ibric. Conform site-ului livestrong.com, cafeaua are puteri magice în lupta cu vârsta. După ce ai fiert cafeaua, asigură-te că o păstrezi la temperatura camerei și las-o acolo timp de 25-30 de minute.

CITEȘTE ȘI: MINUNILE ICOANEI DE LA MĂNĂSIREA AGAPIA

După ce a ajuns la temperatura încăperii în care locuiești spală-te pe cap cu cafeaua, indiferent dacă ai părul deja murdărit sau slinos. La final, poți folosi un șampon simplu (fără arome) și un balsam pentru clătirea părului. Acest procedeu interesant este benefic tuturor femeilor care vor să își ascundă vârsta.

După ce te-ai spălat pe cap cu cafea, usucă-ți bine părul cu un prosop, timp de 30 de minute. Nu opta pentru foehn, pentru că îți va distruge părul și nu face casă bună după o spălare capilară cu cafeaua.

Acest procedeu repetat de cel puțin două ori la fiecare 7 zile te va face să îți ascunzi firele albe: acestea vor deveni cafenii, deoarece capătă culoarea cafelei.

Încearcă acest truc interesant și recomandă-l și prietenelor tale care sunt nemulțumite că trebuie să se vopsească în permanență pentru a-și ascunde vârsta din buletin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top