Connect with us

Revistateo.ro

Star

Noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut Anastasia Cecati înainte să fie ucisă

Amănunte uluitoare ies la iveală în cazul morții modelului moldovean Anastasia Cecati. Unul din membrii familiei a povestit pentru Știrile Kanal D prin ce a trecut actrița din „Las Fierbinți” înainte să fie omorâtă de propriul ei soț.

Anastasia Cecati a avut o viață grea

Anastasia a fost ucisă cu sânge rece de Alexei Mitachi. După ce a comis crima, bărbatul s-a sinucis, așa cum l-a anunțat pe nașul său.

„Alexei Mitachi a fost agresiv cu ea și în trecut. Ea era acasă cu fetița ei și acest boschetar a venit să își vadă copilul. Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut. Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva.

După ce a omorât-o, a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul șapte”, a povestit unul dintre membrii familiei actritei, sub protecția anonimatului, potrivit stirilekanald.ro.

Criminalul era un cunoscut medic stomatolog și nimeni nu-l bănuia că ar fi în stare de o astfel de atitudine.

CITESTE SI: O concurentă de la Exatlon a pierdut sarcina în timpul emisiunii

De ce a fost ucisă Anastasia? Cei doi au purtat o discuție aprinsă înainte de crimă

Știrea morții Anastasiei Cecati a șocat pe toată lumea. Actrița și modelul care a apărut în serialul „Las Fierbinți”, originară din Republica Moldova, stabilită în Dubai, a fost ucisă de soțul ei.

În acest caz au apărut elemente noi. Frumoasa Anastasia nu mai locuia cu soțul ei de ceva vreme și născuse în urmă cu câteva zile.

Apropiații modelului spun că între cei doi soți exista tensiune de mai mult timp. Stomatologul era la a doua căsătorie și a devenit tată acum 3 săptămâni.

Asta nu l-a împiedicat să o ucidă cu sânge rece pe mama fetiței sale, chiar de față cu bebelușul.

Jurnaliștii presei mondene susțin că bărbatul avea o altă familie cu fosta soție, notează adevărul.ro.

În ziua în care a ucis-o, bărbatul a fost în vizită să-și vadă copila. După ce a apărut, cei doi soți au început să se certe sever până în punctul în care acesta a devenit extrem de violent.

După ce i-a tăiat gâtul, bărbatul i-a dat un telefon nașului său și l-a implorat să aibă grijă de fata lui, apoi s-a aruncat de la etaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top