Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Noi informatii! Uite de unde venea si unde se ducea Gabriel Oprea

Noi informatii despre Gabriel Oprea! Vicepremierul se intorcea de la o intalnire a SRI in seara de 20 octombrie, cand s-a produs accidentul in care politistul Bogdan Gigina a murit. Unde mergea acesta?

In seara in care s-a produs accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina, Gabriel Oprea se intorcea de la o intalnire SRI si se indrepta spre casa, potrivit adevarul.ro.

Cu toate acestea, ministrul de Interne a refuzat pana in acest moment sa precizeze cu exactitate locul de un unde venea sau destinatia pe care o avea in seara cu pricina.

Oprea a fost audiat, miercuri, 28 octombrie, de procurori si a declarat presei ca era „in timpul serviciului” si se intorcea „de la o institutie a statulul roman”. Nu a oferit, insa, mai multe detalii.

Mai mult, luni, in timpul unei conferinte de presa, vicepremierul arata ca speculatia aparuta in presa cum ca ar fi utilizat echipajul de insotire in trafic fara temei legal este „nefondata”.

Acesta a adaugat ca detaliile accidentului din 20 octombrie au fost puse la dispozitia Parchetului.

Informatiile au aparut dupa ce surse au afirmat in presa ca vicepremierul Gabriel Oprea a facut anul acesta 1500 de deplasari avand coloana oficiala.

Tot despre Oprea s-a speculat ca folosea si elicopterul in interes personal!

Preluare fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top