Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Noi mărturii împotriva lui Bruce Jenner. POLIȚIA IA O DECIZIE ȘOC

Martorii care se aflau în autobusul care a filmat întreg accidentul în care a fost implicat Bruce Jenner susțin că fostul campion olimpic al Statelor Unite este responsabil de moartea femeii din Lexus. Forțele de ordine încă nu au făcut niciun comentariu despre videoclipul primit de la autoritatea metroplitană de transport în comun care deține clipul accidentului, însă persoane familiarizate cu ceea ce s-a întâmplat în acea zi au dorit să vorbească pentru TMZ.COM.

Martorii oculari susțin că șoferii celorlalte trei mașini implicate nu au făcut nimic rău care să ducă la fatalul accident. Aceștia spun că în videoclip se vede clar că cele două mașini din fața lui Jenner, Lexus și Prius, s-au mișcat lent, fără a se putea decide clar dacă au încetinit sau au fost pe punctul de a accelera. Mașinile nu puteau sub nicio formă să bage viteză deoarece se aflau în spatele liniei de mașini care stăteau la roșu la semafor.

CITEȘTE ȘI: IMAGINILE DEVASTATOARE PENTRU BRUCE JENNER

Sursă foto: TMZ.COM/ SPLASHNEWSONLINE.COM

Sursă foto: TMZ.COM/ SPLASHNEWSONLINE.COM

Bruce Jenner a declarat polițiștilor că a pus frână în ultimul moment și nu mai putea evita astfel impactul accidentului. În videoclipul care îl poate încrimina pe Jenner se poate observa că șoferița mașinii Lexus mergea cu viteză normală, fără să bage frână, iar Bruce a intrat în mașină distras și de țigara pe care o fuma.

În momentul în care Jenner și-a dat seama de ceea ce a făcut, frânează în sec, însă este deja prea târziu. Cu toate că martorii oculari susțin că Bruce Jenner mergea cu o viteză demnă de luat în seamă, polițiștii californieni susțin contrariul. Deși videoclipul arată, potrivit martorilor oculari, că Bruce este responsabil de accidentul în care au fost implicate cele trei mașini (mașina lui, mașina Lexus în care s-a aflat femeia care a murit și Hummerul din fața ei), polițiștii susțin că astfel de accidente sunt frecvente și Bruce nu poate fi acuzat de crimă deoarece a fost… un accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top