Connect with us

Revistateo.ro

nevasta

Stiri

Nu a mai apucat sa o ceara pe viitoarea nevasta de la tatal ei, dar ce a facut… MERITA CITIT!

Tyler a stiut mereu ca se va casatori cu iubita sa, insa nu a mai apucat sa o ceara de nevasta de la tatal ei. Ce a facut in continuare i-a socat insa pe toti.

Cei doi tineri sunt impreuna de sapte ani, insa el nu a mai apucat sa-i ceara binecuvantarea viiitorului socru, caci tatal fetei s-a stins din viata.

In schimb, el a cerut mana femeii iubite de la fratele si sora tinerei si a documentat totul intr-un filmulet dedicat tatalui ei.

La finalul inregistrarii, Tyler i-a lasat celui care nu a mai apucat sa-si conduca fiica la altar urmatorul mesaj:

„Ma voi casatori cu fiica ta. M-am gandit de multe ori cum iti voi cere binecuvantarea intr-o buna zi, iar acum acea zi a sosit. Imi doresc sa te vad cum imi dai mana fiicei tale, insa iti promit ca voi fi mult mai mult decat ti-ai dorit vreodata de la mine.

Vreau sa fiu barbatul cu care isi impartaseste iubirea si rabdarea si care ii ofera totul. Ii voi spune mereu exact cat de frumoasa este si ii voi arata cum sa creada in propria persoana. Voi avea mare grija de ea!

Vreau sa ii ofer experientele de viata la care multi oameni doar viseaza si sa o iubesc neconditionat, pentru ca nu as vrea sa vad lumea fara ea.

Te voi face mandru de faptul ca acum sunt fiul tau!”

Sursa foto tylersheltonvisuals.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top