Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Nu cheltui mai mult decât el!

Se spune că femeile sunt extrem de cheltuitoare și că pot băga o familie în faliment din cauza cosmeticelor costisitoare și a poșetelor pe care și le achiziționează frecvent. Femeia nu trebuie să fie o persoană care să cheltuie mereu banii produși de soț, deoarece această cutumă nu mai este compatibilă cu realitatea în care trăim.

Astăzi, femeile se pot ocupa singure de cheltuielile familiei, pot face rost la fel de bine ca un bărbat de bani pentru hrană, casă și copii. Cu toate acestea, există situații când femeile își permit mici mofturi mai ales având în vedere că au propriul lor salariu și se trezesc cu o notă de plată prin magazine mai mare decât a partenerului, greul căzând mereu pe umerii bărbatului. Îți spunem cum să eviți să cheltui mai mult decât el.

CITEȘTE ȘI: 6 SFATURI PENTRU UN MARIAJ DE SUCCES

UN CONT COMUN
Stabiliți o sumă comună pe care să o dedicați treburilor casei: plătirea întreținerii, cumpărarea unor elemente importante pentru curățenia în casă, mâncarea din frigider etc. Dacă puneți fiecare o sumă egală de bani într-o pușculiță comună veți deveni mai responsabili atunci când vine vorba de aruncat banii în stânga și în dreapta.

CONTURI SEPARATE
Dacă există un cont comun pentru nevoile comune de cuplu, este nevoie și de conturi separate. Fiecare trebuie să banii lui de buzunar, iar aceștia se triază după ce s-a realizat lista cu plățile comune.

ECONOMIE ȘI SACRIFICIU
Dacă tu câștigi mai puțin decât el și ai prea multe mofturi pentru salariul tău, încearcă să reduci din ele. Nu te băga în datorii pentru a-ți cumpăra tot felul de lucruri deoarece nu le vei putea plăti dintr-un singur salariu. Mai degrabă pune bani deoparte în fiecare lină sau depozitează-i în bancă pentru a-i avea la nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top