Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nu consuma aceste alimente inainte sa faci sex! Vezi efectele lor PERICULOASE

Nu consuma aceste alimente inainte sa faci sex! Daca ai in plan sa faci sex in seara aceasta, evita pe cat posibil consumul alimentelor din lista de mai jos!

Un vin rosu inainte de sex nu strica, mai ales ca este cunoscut ca cel mai puternic si benefic afrodisiac. Exista, totusi, o serie de alimente interzise inainte sa ‘dai foc’ dormitorului.

ALIMENTE INTERZISE INAINTE DE SEX:

1. CREMVURSTI

Mezelurile nu sunt tocmai recomandate deoarece contin grasimi saturate. Acest tip de grasime ingreuneaza erectia la barbati intrucat sangele se ingroasa in mod neobisnuit.

CITESTE SI: 7 lucruri ALARMANTE despre sex

CITESTE SI: Afla ce coeficient sexual ai!

2. USTUROI

Respiratia urat mirositoare poate anula orice dorinta de a face sex. Cu toate ca este recomandat pentru fertilitate, usturoiul este nerecomandat atunci cand sexul nu presupune doar actual sexual in sine, ci si mangaieri si sarutari patimase.

3. BAUTURI CARBOGAZOASE

Bauturile acidulate scad nivelul de testosteron si cauzeaza serioase probleme privind ejacularea. In plus, si erectia poate fi extrem de afectata. In cazul femeilor, acidul duce la balonare, iar disconfortul in timpul actului sexual este garantat.

4. GRATAR + CARTOFI PAI

Contin ulei, iar uleiul este inamicul numarul 1 atunci cand vine vorba de sex. Cartofii prajiti contin grasimi saturate, la fel ca si cremvurstii cauzand probleme serioase in privinta erectiei si a disponibilitatii pentru actul sexual la femei.

5. SARATELE

Sarea favorizeaza balonarea si va cere hidratare continua in timpul actului sexual. Una e sa faceti pauze cand va iubiti din cauza energiei consumate si a transpiratiei, alta e sa te opresti din 5 in 5 minute pentru ca ti-e sete dupa ce ai consumat sare.

6. CARNE IN CONSERVA

Este evident de ce trebuie sa eviti si acest preparat alimentar: contine ulei. Conservele de peste pot duce la balonare din cauza retinerii de apa, iar sarea si condimentele din acestea provoaca disconfort la nivel intestinal si inhiba testosteronul.

7. PASTE FAINOASE CU SOS

Spaghettele sunt tare bune, mai ales daca sunt preparate de un cunoscator al bucatariei italiene, insa e bine sa le eviti deoarece cresc sansele pierderii poftei de sex.

Ce poti consuma inainte de sex: Cartofii la cuptor cu verdeata nu reprezinta niciun pericol, atata timp cat nu sunt dati prin ulei. De asemenea, fructele precum strugurii sau capsunii stimuleaza pofta sexuala fiind printre cele mai puternice afrodisiace.

Sursa foto: city.groupon.co.in

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top