Connect with us

Revistateo.ro

Exista un lucru pe care multe femei il fac inainte de sex, fara sa stie ca fac o greseala. Iata explicatia medicilor specialisti.

dragoste

NU face acest lucru inainte de sex!

Cand vine vorba de activitatea sexuala, exista multe conceptii gresite. Una dintre ele se refera la urinatul inainte de sex.

Daca pana acum multe femei aveau impresia ca este o idee buna sa urinezi inainte de sex, un celebru medic urolog din orasul american New York demonteaza aceasta idee. Doctorul David Kaufman a declarat pentru Yahoo News ca urinatul inainte de sex „este una dintre cele mai mari idei gresite” pe care trebuie sa le lamureasca cu pacientele sale.

Pentru femei, a merge la toaleta inainte de actul sexual poate avea efecte negative asupa sanatatii, intrucat cresc sansele de a face o infectie a tractului urinar, scrie huff.ro.

Citeste si: Horoscop sexual luna iulie 2016!

Medicul a explicat ca, in timpul actului sexual, bacteriile vaginale sunt impinse adesea in uretra, iar acestea o tranziteaza si ajung in vezica mult mai usor, fapt care poate provoca o infectie. Kaufman afirma ca bacteriile se prind in uretra si ca pot fi eliminate doar daca urinezi dupa sex, nu inainte.

Citeste si: Orgasmul la femei. Cum sa atingi placerea maxima!

Urinatul dupa sex este recomandat de majoritatea medicilor ca o modalitate de prevenire a infectiilor tractului urinar, ca si hidratarea suficienta, deoarece acest lucru te face sa mergi mai des la toaleta si sa iti cureti tractul urinar de bacterii.

Medicul le mai avertizeaza pe femeile care folosesc diafragma ca si acest lucru sporeste sansele de a face o infectie urinara, intrucat pune presiune pe vezica si impiedica golirea completa a acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top