Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nu ignora aceste 6 simptome daca esti femeie! Uite ce boli te pandesc!

Anumite simptome sunt trecute usor cu vederea in speranta ca sunt doar niste dureri trecatoare. Multe femei dau vina pe schimbarea vremii ori proasta dispozitie, insa anumite semnale ascund afectiuni destul de grave.

6 simptome pe care nu trebuie sa le ignori niciodata. Iata de ce:

1. DURERE IN PIEPT

Durerea in piept te poate anunta ca ai sa racesti, dar ascunde si altceva mult mai crunt. Poti avea probleme cu inima. Cele mai multe boli ale inimii se manifesta prin intepaturi pasagere la nivelul pieptului. Du-te la medic daca aceasta durere nu iti da pace!

2. DURERE BRUSCA DE CAP

Oboseala se manifesta in special prin durere de cap. Poate fi indicatorul anevrismului. In functie de intensitatea durerii, mai ales daca intervine brusc (in conditiile in care tii o viata sanatoasa si dormi suficiente ore pe noapte), consulta un doctor pentru a vedea daca nu cumva suferi de o migrena severa.

CITESTE SI: Afla totul despre CHISTURI SEBACEE: simptome si tratament

CITESTE SI: Lumanarica, INAMICUL simptomelor cauzate de menopauza

3. CONFUZIE SPONTANA

Ceilalti iti reproseaza ca uiti lucrurile foarte usor sau ca esti cu capul in nori? Pierderile de memorie sunt semnalul ca e posibil sa existe probleme la nivelul celulelor nervoase. Leziunile cerebrale sau insuficienta oxigenare a creierului se manifesta prin confuzia inexplicabila care survine cand nu te astepti.

4. FLASH-URI SI SCAPARI DE LUMINA

Ti se intampla sa vezi deseori fascicule de lumina in fata ta? S-ar putea sa suferi de boli ale ochilor. Du-te la medicul oftalmolog!

5. PIERDERE BRUSCA IN GREUTATE

Daca slabesti in timp record si te ingrasi la fel de repede, e posibil sa ai probleme cu glanda tiroida. De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta degringolada a kilogramelor poate tulbura ciclul tau menstrual. Sangerarile pot intarzia sau, dimpotriva, pot fi mai abundente, in functie de caz.

6. FEBRA PERSISTENTA

Simti ca dintr-odata iti ‘arde’ fata? Ai febra deseori desi nu te-a prins gripa? O infectie s-a instalat in corpul tau. Organismul iti transmite aceasta informatie prin manifestarea febrei.

Aceste mici simptome, dupa cum poti observa, ascund probleme serioase de sanatate. Nu te lasa pacalita de banalele dureri de cap sau febra temporara si cere sfatul medicului!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top