Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Nu mai arunca rolele de hartie! Iata cate lucruri minunate poti face cu ele

Toata lumea arunca rolele de la sulurile de hartie igienica, insa acestea pot deveni cu putina imaginatie, materia prima pentru numeroase proiecte educative si distractive, pe care merita sa le incerci.

Rolele de la hartia igienica sunt esentiale pentru a le aseza asa cum trebuie pe suportul de hartie igienica, insa nu stiai cat de folositoare sunt in proiecte pe care le poti face acasa cu cei dragi.

Mai ales daca ai copii, ai putea sa te distrezi o zi intreaga cu rolele de hartie.

Tot ce poti face ca sa poti folosi asa cum trebuie rolele este sa rupi foarte bine orice urma ramasa de hartie pe ele.

Daca ai o oglinda veche si vrei sa o decorezi, insa nu stii cum, poti folosi o rola de hartie igienica. Tai-o in cercuri subtiri si lipeste-le apoi pe oglinda, sub forma de glori ori frunze.

Oglinda cu role de hartie

Oglinda cu role de hartie

Daca nu stii cum sa mai depozitezi jucariile copilului tau, ii poti face un „garaj” din role de hartie igienica. Pe o cutie, asaza role de hartie igienica, apoi pune masinutele in ele. ca si cum ar sta intr-o parcare.

Garaj cu role de hartie

Garaj cu role de hartie

Si daca vrei sa plantezi cateva flori ori condimente, poti folosi rolele hartie igienica, in care pui pamant si apoi pui seminte.

Citeste si: De ce nu trebuie sa iti faci patul in fiecare dimineata

Plante

Plante

Rolele de hartie igienica sunt extrem de utile si atunci cand vrei sa iti aranjezi obiectele de pe birou, ia un carton, lipeste niste role de hartie igienica, vopseste-le si apoi poti avea un suport pentru pixuri care va atrage atentia tuturor.

Cablurile din casa sunt extrem de nesuferite atunci cand nu sunt asezate asa cum trebuie. Poti alege cateva role de hartie igienica in care sa strangi cablurile si sa le asezi apoi intr-o cutie.

Cabluri

Cabluri

Si esarfele le poti organiza mai frumos in dulap, cu ajutorul rolelor de hartie. Pur si simplu baga cate o esarfa in fiecare rola, apoi pune-le in dulap.

Esarfe

Esarfe

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top