Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Nu mai poate nega! Cheryl si-a aratat burtica de gravida la un eveniment monden

Fosta membra a formatiei Girls Aloud, Cheryl, si-a facut aparitia la un eveniment monden intr-o tinuta care a facut pe toata lumea sa isi dea coate.

Fosta sotie a lui Ashley Cole si a lui Jean-Bernard Fernandez-Versini a mers la o petrecere cu o tinuta care i-a dezvaluit o burtica de gravida de toata frumusetea.

Dupa ce ani de zile a fost acuzata ca a slabit din ce in ce mai mult si ca este la un prag de anorexie, Cheryl pare ca si-a revenit si ca s-a mai implinit putin, mai ales ca relatia cu Liam Payne pare sa ii mearga din ce in ce mai bine.
Cheryl Cole / foto: Hepta
Inca de luna trecuta, presa vuieste despre o posibila sarcina a vedetei, iar aceasta este prima aparitie dupa aceste zvonuri.

In varsta de 33 de ani, Cheryl a avut parte de o relatie tumultuoasa cu francezul Jean-Bernard Fernandez-Versini, cel care parea ca reusise sa o faca sa uite definitiv de fostul sot, fotbalistul Ashley Cole, cel care a inselat-o de mai multe ori.
Cheryl Cole / foto: Hepta
Din pacate, povestea de Cheryl si Jean-Bernard pare sa se fi incheiat, chiar daca cei doi au incercat sa faca sa functioneze relatia.

La nici trei luni de relatie, cei doi au uimit pe toata lumea atunci cand au anunta ca s-au casatorit, insa diferentele culturale si-au spus cuvantul.

Cheryl s-a plans apropiatilor ei ca nu poate invata limba franceza, iar inca sotul ei nu reuseste sa vorbeasca destul de bine limba engleza, asa ca le este din ce in ce mai greu sa se inteleaga.

Relatia dintre Liam Payne si Cheryl Cole a evoluat foarte repede. Desi sunt impreuna de putin timp, cei doi s-au mutat deja impreuna si le-au declarat tuturor ca au de gand sa intemeieze o famili, iar acest lucru se pare ca este din ce in ce mai aproape.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top