Connect with us

Revistateo.ro

NU SE ÎNVAȚĂ MINTE! Bruce Jenner face din nou asta după ce a murit o persoană!

Stiri

NU SE ÎNVAȚĂ MINTE! Bruce Jenner face din nou asta după ce a murit o persoană!

Bruce Jenner pare a fi o cauză pierdută. În timp ce autoritățile se gândesc să îl acuze sau nu de ucidere din culpă pentru că a produs un accident care a curmat viața unei femei, Bruce Jenner o face din nou lată, scriu jurnaliștii de la TMZ.

Acesta a fost surpins recent de paparazzi conducând pe șoselele din Los Angeles, vorbind la telefon în timp ce conducea, obicei pe care l-am cunoscut odată cu cel mai mediatizat accident al momentului. Bruce a terminat un meci de golf după care s-a urcat în mașina sa Porsche, în viteză.

CITEȘTE ȘI: BRUCE JENNER ESTE EXTREM DE SUPĂRAT PE FIICELE SALE

Ultimul model Porsche, pe care îl are și Bruce Jenner, are încorporat toate utilitățile bluetooth, însă Jenner preferă să țină telefonul la ureche, cu riscul de a fi destras de la condus, așa cum s-a întâmplat în accidentul de la începutul lunii februarie.

Recent, portalul american TMZ.COM a dezvăluit cu ce viteză conducea Bruce Jenner mașina în momentul impactului cu mașina Lexus în care se afla șoferița care a murit. Acesta, potrivit autorităților, avea o viteză de 60 de kilometri la oră, informație la care s-a ajuns analizând mașina fostului campion olimpic.

Modulul de Diagnostice Sensing (cel care înregistrează datele mașinii) arată că Bruce Jenner avea între 60 și 65 kilometri la oră în momentul în care a apăsat pe frână. Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la TMZ, impactul s-a produs imediat după ce Bruce Jenner a apăsat pe frână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top