Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

NU SE POATE UNA CA ASTA! Ce fac preotii la inmormantarile victimelor din club Colectiv!

Mai multe persoane care au participat la inmormantarile celor decedati din cauza incendiului din Colectiv sunt revoltate de predicile preotilor in care dau explicatii pentru purtarea bisericii dupa tragicul eveniment.

Duminica, la biserica de la INML a avut loc slujba de inmormantare a lui Costel Carlicean, victima cu numarul 31.

„La final, preotul si-a inceput predica. A vorbit putin despre chinurile groaznice in care au murit cei de la Colectiv, despre faptul ca Stish (n.r. – porecla lui Costel) a salvat oameni in club, apoi a inceput sa turuie despre cat de corect si de bine s-a comportat Biserica in aceste zile.

A inceput cu preotul de la ISU, care era obligat prin natura postului sau sa fie acolo, apoi a explicat ca Biserica nu s-a implicat in primele zile pentru ca, nu-i asa?, inmormantarile se fac dupa trei zile si mult bla, bla”, a povestit un prieten de-al lui Costel.

CITESTE SI: Medicii avertizeaza: „Cei care au scapat cu bine din Colectiv trebuie neaparat sa isi faca analize!”

CITESTE SI: Tanarul care a murit marti in Marea Britanie era Tudor Golu, autorul videoclipului „The day we die”

Aceeasi marturisire o spune si scriitorul Dan Mihut, prieten cu victima, prezent la slujba: „Ieri a avut loc inhumarea unui prieten care a suferit arsuri grave in incendiul de la Colectiv.

Slujba de inmormantare s-a tinut in capela de langa INML. La sfarsitul slujbei, preotul a tinut sa spuna cateva cuvinte despre cel pentru care ne stransesem acolo, dar, in fata prietenilor si a rudelor, in loc sa vorbeasca despre prietenul nostru de pe catafalc, a vorbit mai mult despre Biserica si patriarhul Daniel, incercand sa justifice pozitia Bisericii in aceste zile ingrate”.

Continuarea pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top