Connect with us

Revistateo.ro

„Nu sunt o sclavă a modei!”. CINE a spus asta

Inedit

„Nu sunt o sclavă a modei!”. CINE a spus asta

„Munca mea nu mă definește. Nu sunt o sclavă a modei”, spune una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, cea despre care se face deseori confuzia că ar avea o altă naționalitate decât o are. Mai exact, este vorba despre Gisele Bundchen, brazilianca cu aer nemțesc care a devenit de curând imaginea noii campanii Chanel.

A sosit timpul ca Gisele Bundchen să fie imaginea Chanel No. 5, fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. Bundchen, în vârstă de 35 de ani, s-a remarcat pe cele mai prestigioase podiumuri de modă din lume, printre care celebrul Fashion Week din New York. Gisele Bundchen a ieșit în evidență recent prin apariția în anunțul publicitar al firmei Chanel, de Crăciun, urmând astfel lista formată din Nicole Kidman, Audrey Tatou sau Catherine Deneuve – care au colaborat cu Chanel.

CITEȘTE ȘI: STILUL TOMBOY AL LUI GISELE BUNDCHEN

Revista Forbes a desemnat-o drept cea mai bine plătită femeie din lumea modei, însă modelul neagă această informație: „Îmi câștig bine existența, însă nu până în acel punct. Persoanele care au confecționat această listă (n. r: lista Forbes) nu au numărul contului meu bancar. Și, sincer, îmi e totuna dacă apar sau nu în ea. Preocupările mele sunt acelea ca ale oricărei alte femei: să-mi cresc bine copiii, să fiu o soție bună, să muncesc. Singurul lucru care s-a întâmplat ca urmare a publicării listei Forbes este că am fost audiată de autorități (n.r: autoritățile fiscale)”.

Nu sunt o sclava a modei. CINE a spus asta1

Modelul vorbește și despre cariera ei spunând că nu este sclava podiumului, fiind un model destul de conservator: „Munca mea nu mă definește. Chiar dacă mă distrează și îmi place ceea ce fac, nu sunt o sclavă a modei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top