Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Nu sunt SCUZE, ci MOTIVE REALE pentru care femeile refuza sa faca sex

De ce femeile refuza sa faca sex? Nu este vorba despre celebrele scuze: „ma doare capul” sau „sunt obosita”, ci despre motive reale, care le taie tot cheful! Iata un articol in care se vor regasi toate femeile si in care barbatii vor gasi solutia pentru a-si (re)cuceri partenerele!

Atunci cand nu au chef sa faca sex, femeile spun ca le doare capul, nu? Bine, bine, aceasta este scuza, dar care este MOTIVUL REAL pentru care nu au chef de o partida de amor?

Pur si simplu, libidoul scazut! Dragi barbati, este bine sa tineti cont de faptul ca uneori, femeile PUR SI SIMPLU nu au chef. Pare putin greu de crezut, insa anumite modificari hormonale, problemele si stresul sunt factorii care le fac pe reprezentantele sexului frumos sa nu aiba dispozitia fizica necesare pentru a intretine relatii sexuale.

Citeste si: Cum sa iti atragi partenerul. Sfaturi pentru un 2016 IN FLACARI!

Citeste si: Crezi ca partenerul tau NU TE MAI IUBESTE? Poate sufera de sindromul „inimii de gheata”

Nu sunt epilate. Pentru femei, pilozitatea de pe corp este o problema foarte grava, care sta in calea fericirii lor, atunci cand vine vorba despre sex. Cu alte cuvinte, nicio femeie nu se va putea relaxa complet, astfel incat sa se bucure de sex, cand se gandeste: „daca pune mana pe picior si il zgaraie”.

Nu se mai simt atragatoare. La fel ca in cazul epilatului, femeile pun mai mult pret pe aspectul lor fizic decat o fac barbati. Aceasta este situatia! Daca nu se simt bine in pielea lor, nu se vor simti bine goale, in asternut.

Vrea sex, dar nu cu partenerul ei. Un motiv dureros pentru barbatii, insa cat se poate de real. Poate ca ea e doar plictisita de relatie si de partener si ar avea chef de o noapte de dragoste, dar nu cu el… Daca esti barbat si ai putea fi intr-o astfel de situatie, ia masuri cat mai repede si revigoreaza relatia!

Se gandeste ca ar putea fi folosita. Mai ales daca este prima noapte de dragoste, femeia se gandeste ca ar putea fi folosita, iar apoi barbatul sa nu ii mai dea niciun semn. Este un motiv real, insa femeile nu ar recunoaste ca sunt atat de vulnerabile, astfel ca vor invoca un alt pretext…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top