Connect with us

Revistateo.ro

Nu te certa niciodată cu aceste zodii! Nu știi ce te așteaptă!

Astro-FUN

Nu te certa niciodată cu aceste zodii! Nu știi ce te așteaptă!

Astrologii au spus care sunt acele zodii pe care să le eviți când vine vorba despre o ceartă. Cuvintele lor pot fi destul de grele, iar tu vei avea o experiență neplăcută. Asta având în vedere că certurile sunt oricum experiențe neplăcute pe care este bine să le eviți.

De ce să nu te cerți niciodată cu aceste zodii

BERBEC. Berbecii sunt foarte orgolioși. Așa că, într-o ceartă nu vor ezita să arunce cuvinte grele! Nu au cum să se lase învinși de alții. Chiar dacă au sau nu dreptate, își apără cu orice preț punctul de vedere. Sunt și foarte încăpățânați, așa că nu prea ai cum să ajungi la un numitor comun cu acești nativi. Cel mai bine ar fi să eviți conflictele cu Berbecii. Nu ai cum să ieși învingător chiar dacă dreptatea este de partea ta.

GEMENI. Gândește-te de două ori înainte de a intra în conflict cu Gemenii. Ei nu vor considera niciodată că se ceartă cu cineva. Din contră, ei au senzația că îți fac ție un serviciu și prin intermediul acelui conflict îți deschid ochii. Ei știu cel mai bine ce este bine pentru tine și ce nu.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care te manipulează! Ai grijă când ești în preajma lor!

CITEȘTE ȘI: 4 zodii în care să nu ai încredere! Te vor trăda în orice clipă

Ei știu totul așa că într-un conflict vor avea senzația că îți vor deschide ochii și te vor face să vezi ce este bine și ce nu pentru tine. Chiar cred că tu nu știi nimic despre propria persoană, despre ceea ce este bine pentru tine și ce nu.

BALANȚĂ. Nici cu acești nativi nu ar trebui să intri în conflict. Dar în situația lor, lucrurile sunt foarte diferite. Lor nu le place să se certe. Așa că degeaba te agiți și dai naștere unui conflict. Nu vei face decât să te cerți cu tine însuți. Balanțele tac și ascultă cu zâmbetul pe buze. Ceea ce poate fi și frustrant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top