Connect with us

Revistateo.ro

Nuante de ruj la care trebuie sa renunti

Machiaj

Nuante de ruj la care trebuie sa renunti

Exista anumite nuante de ruj care nu mai sunt la moda sau pe care femeile cu stil ar trebui sa le analizeze mai bine, in functie de tinuta si evenimentul la care participa. Poti sa iti rujei buzele cu culorile de mai jos numai daca esti fotomodel si trebuie sa respecti o tematica anume.

Nuante de ruj care nu iti dau stil

FUCSIA – Multe femei confunda fucsia cu rozul acela delicat, care merge de minune cu o tinuta neagra sau albastru inchis. Fucsia e undeva la granita cu magenta si este una din culorile preferate de designeri japonezi pentru tricouri si pelerine, insa pe buze nu arata tocmai placut.

PORTOCALIU – Portocaliul e portocaliu, coraiul e corai. Coraiul duce usor spre rosu, in timp ce portocaliu iti scoate in evidenta trasaturile intr-un mod nedorit.

ROZ INTENS – Daca nu te cheama Rita Ora si nu abordezi stilul ei vestimentar excentric, de ce te-ai da cu aceasta culoare? Filmezi vreun videoclip sau esti fotomodel? Sunt singurele conditii acceptate.

MOV INTENS – O femeie care considera ca are stil nu se da pe buze cu mov: cu niciun fel de mov. Daca vrei o nuanta apropiata, alege un roz mai inchis, dar mai fad, nu unul tipator.

MARO INCHIS – Nu mai traim in anii ’90, fapt pentru care nu se explica nuanta de maro inchis pe buzele tale. Dincolo de faptul ca maro este o culoare urata de toti make-up artistii, ce faci cand porti haine brune pe timp de iarna si buzele tale arata tot ca frunzele vestejite? Too much, nu?

NEGRU – O femeie rafinata nu se rujeaza cu negru in acelasi timp in care unghiile sale sunt tot negre. Multe femei au ajuns sa confunde nuanta de visina putreda cu negrul si asta datorita aparitiilor spectaculoase ale unor artiste precum Beyonce si Rihanna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top