Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Are numai opt saptamani, insa a devenit vedeta orasului sau: „Doctorii mi-au spus ca nu au mai vazut asa ceva”

Are numai doua luni, insa a devenit vedeta orasului in care locuieste, iar dupa ce povestea sa a fost facuta publica, popularitatea micutului a trecut de granite.

Originar din Marea Britanie, bebelusul a devenit imediat atractia orasului natal, dupa ce oamenii au observat la el un lucru cu totul neobisnuit. Pe strada, in masina sau la hypermarket, toti ochii sunt pe bebelus.

Acesta are un par mai mult decat amuzant si extrem de lung pentru un bebelus de varsta lui.

Orice i-ar face mama lui, parul continua sa creasca nestingherit, in sus si sa ii faca un fel de “ coama”, fapt care il face adorabil pentru cei din jur.

„De obicei, imi trebuiau 40 de minute sa fac cumparaturile pe o saptamana din supermarket. Acum, cand merg cu el, stau in magazin cel putin doua ore”, a declarat pentru Daily Mirror Chelsea.

Femeia mai are doi copii acasa, insa nici unul dintre ei nu s-a nascut la fel ca Junior, care acum se lauda cu o freza de zile mari.

Atunci cand l-a vazut pentru prima data la maternitate, femeia si cu rudele sale au crezut ca micutului ii va cadea parul, asa cum se intampla in cazul tuturor bebelusilor. Acest lucru nu s-a intamplat, de fapt:

„Nu numai ca nu a cazut, dar a devenit mai aspru si mai des”, a spus femeia.

Baietelul adora sa ii fie uscat parul cu uscatorul de par, iar medicii au fost uimiti de aspectul sau.

“Doctorii mi-au spus ca sunt uimiti ca nu au mai vazut niciodata un copil cu atat de mult par la nastere de cand lucreaza. Toata lumea a fost socata”, a mai spus Chelsea pentru mirror.co.uk.

Cu toate acestea, femeia care este frizerita de meserie nu se gandeste sa ii tunda prea curand parul baietelului.

“Cu siguranta ca nu vreau sa il tai, vreau sa vad cat de lung poate creste. Nu stiu de unde vine parul lui, insa este ca o bucata mare de vata de zahar pe bat, a mai spus ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top