Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

NUMEROLOGIE. Afla care este cifra saptamanii cuprinse intre 4 si 10 ianuarie 2016 si ce pericole te pandesc!

Numerologia nu se rezuma doar la simple calcule matematice si la atribuirea unor valori si caracteristici pentru fiecare numar.

CIFRA SAPTAMANII. Se spune ca studiul numerelor este atat de vechi (inca de pe vremea Atlantidei) incat pana si Pitagora s-a inspirat din tainele numerologiei antice.

Numerele nu sunt doar cantitati aritmetice, ele reprezinta simboluri si arhetipuri universale care ofera informatii despre caracterul, tendintele si destinul unei persoane.

Saptamana cuprinsa intre 4 si 10 ianuarie are ca cifra guvernanta 4. Calculul este simplu: se aduna toate datele cuprinse in aceasta saptamana si apoi se aduna cu cifra destinului anului 2016, care este 9.

In saptamana aceasta avem datele: 4, 5, 6, 7, 8, 9 si 10. 4+5+6+7+8+9+10 = 49 = 4+9 = 13 = 3+1 = 4. Numarul 4 se aduna cu cifra destinului anului 2016, care este 9, si avem din nou 13, adica cifra 4.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti sansele de succes. Afla intr-un minut ce bogatii iti rezerva viata!

CITESTE SI: AFLA cifra DESTINULUI tau in 2016 si cum te va influenta aceasta in noul an!

Care sunt caracteristicile saptamanii aflate sub puterea lui 4 si 9:

1. In numerologie, cifra 4 este cifra constructorului si favorizeaza semnele zodiacale de pamant, adica Taurul, Fecioara si Capricornul. Invatatii din Antichitate asociau 4 cu patratul (patru laturi egale), 4 fiind si numarul elementelor chimice.

2. CIFRA SAPTAMANII. Avand in vedere datele mai sus exprimate, saptamana aceasta este benefica realizarii unor proiecte neterminate sau finalizarii unor planuri incepute in anul anterior.

3. In aceasta saptamana sunt extrem de solicitate memoria, efortul si capacitatea de a nu renunta, chiar daca la un moment dat dificultatile vor fi evidente si de nesuportat. Este o saptamana ideala pentru a incheia contracte si a face bani, insa banii nu vor veni imediat.

4. Vom tinde sa devenim mai disciplinati, mai bine organizati. 4 semnifica soliditatea, combaterea tabuurilor si adoptarea celeritatii in multe procese de gandire.

5. Pe plan amoros, tindem sa devenim mai sensibili si mai irascibili, deoarece toate gandurile si actiunile noastre sunt indreptate spre planul muncii.

6. CIFRA SAPTAMANII. 4 are si conotatii negative. Cu cat vom fi mai muncitori, cu atata creste incapatanarea, inflexibilitatea si rigiditatea in exprimare. S-ar putea ca spiritul creativ sa fie pus pe planul doi, insa doar pentru semnele de pamant Taur si Capricorn, caci Fecioarele nu duc niciodata lipsa de imaginatie.

7. Numerologie. Saptamana numarului 4 este puternic influentata de anul de destin 9, cifra a eliberarii. Semnul zodiacal care incepe si termina saptamana cu bine este Sagetatorul, guvernat de cifra 9.

Pe langa munca si disciplina ca la armata, vor fi intens activate simturile filantropice, dorinta de a face bine fara a astepta ceva in schimb.

Sursa foto: mysticslotto.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top