Connect with us

Revistateo.ro

NUMEROLOGIE. Cum te afecteaza 1, cifra exploziilor sociale, saptamana aceasta

Stil de viata

NUMEROLOGIE. Cum te afecteaza 1, cifra exploziilor sociale, saptamana aceasta

Saptamana aceasta suntem guvernati de cea mai razboinica cifra. 1 in numerologie simbolizeaza dorinta de acaparare, egoismul, infatuarea, agresivitatea. Vezi cum va decurge toata saptamana.

Cum te afecteaza cifra 1 saptamana aceasta:

Adunam toate datele din aceasta saptamana, iar suma rezultata trebuie insumata cu cifra anului, care este 9. Avand in vedere ca cifra saptamanii este 10, 10+9=19, de unde rezulta cifra 10, deci 1 ca forta principala in saptamana cuprinsa intre 1 si 7 februarie 2016.

Caracteristicile cifrei 1:

1. 1 este o cifra a creatiei, este cifra care ne indeamna la procese de gandire complexe, strategii, negocieri cu un rezultat neasteptat.

Aceasta cifra poate avea valente extrem de importante pentru politica si social. Saptamana aceasta pot fi luate decizii care nu ii vor incanta pe cetateni.

CITESTE SI: Saptamana schimbarilor pentru un nativ din zodiac

CITESTE SI: Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 1 – 7 februarie 2016

2. 1 reprezinta directiile si spatiul, deci saptamana aceasta poate fi una propice pentru calatorii, mai ales in interes de serviciu.

3. Zodia cu cele mai multe beneficii, guvernata de cifra 1, este Leul in aceasta saptamana. Toti liderii nascuti in zodia Leu (are si Romania un astfel de caz, actualul premier Dacian Ciolos) vor fi pe val saptamana aceasta. Pot obtine contracte banoase sau pot duce la capat negocieri dificile.

4. 1 este si cifra exploziilor sociale, deci sa nu ne mire daca vom vedea revolte in tarile unde mocnesc conflicte. Exista posibilitatea iesirii oamenilor in strada chiar si la noi. Multe categorii sociale se vor simti nedreptatite in aceasta saptamana.

5. 1 duce la barfa, deci saptamana asta s-ar putea sa auzi cele mai mari nascociri despre tine din partea cui nu te astepti.

6. Este si oc ifra a competitiei. Persoanele care se angreneaza in proiecte unde trebuie sa isi foloseasca forta fizica si psihica vor avea numai de castigat. Nu de alta, dar aceasta cifra este a victoriei, mai ales pentru persoanele care au cifra destinului 1.

7. In dragoste, cifra 1 simbolizeaza pasiunile temporare. Flirturile vor fi la mare moda, iar relatiile pot cunoaste turnuri neasteptate.

Pot aparea si conflicte intre indragostiti precum si situatii care ii pot apropia mai mult. In cuplurile bine sudate pot aparea, de asemenea, situatii conflictuale, mai ales daca acestia nu se inteleg la treburile casnice.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top