Connect with us

Revistateo.ro

Nuntaşi de închiriat în România

Stiri

Nuntaşi de închiriat în România

„Nuntaşi de închiriat” spune povestea lui Doug Harris, interpretat de Josh Gad, care se pare că are absolut tot ce-şi doreşte, adică mulţi bani şi o logodnică la care nu visa vreodată şi care acceptă să-i fie soţie. Toate bune şi frumoase până când încep pregătirile de nuntă, moment în care viitorul mire realizează că-i lipseşte…cavalerul de onoare.

Soluţia salvatoare pare să vină de la Jimmy Callahan (Kevin Hart), patronul unei firme ciudate, ce pune la dispoziţia celor aflaţi la nevoie servicii de cavaleri de onoare. Când numărătoarea inversă începe, lucrurile se precipită, iar cei şapte bărbaţi plătiţi ca să-i fie alături lui Doug în ziua nunţii par a încurca şi mai mult lucrurile.


Nuntaşi de închiriat în România.Iniţial văzută ca o comedie spumoasă (de multe ori sala a rasunat de hohote), pelicula arată de fapt că nu lucrurile materiale stau la baza unui om, ci persoanele cu care împărtăşim ceea ce avem. Finalul filmului este unul neaşteptat (vorbim serios când spunem asta), aşa că merită văzut cât mai repede.

VEZI TRAILERUL AICI

„Nuntaşi de închiriat” / „The wedding ringer” este o peliculă regizată de către Jeremy Garelick, cunoscut pentu talentul său în ceea ce priveşte filmul de comedie, “The Break-Up” fiind doar un exemplu elocvent. Alături de Josh Gad şi Kevin Hart, veţi avea ocazia să-i revedeţi şi pe Cuoco-Sweeting („The Big Bang Theory”, „The Last Ride”), Ken Howard (“30 Rock”), Cloris Leachman (“Raising Hope”), Jenifer Lewis (Think Like a Man Too), Mimi Rogers (“Two and a Half Men”) şi Olivia Thirlby (The Wackness).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top