Connect with us

Revistateo.ro

Povestea dramatică a unei bătrâne abandonate în gara din Craiova.

Online

O bătrânică a fost lăsata de familia ei în gara din Craiova. „Mi-au adus toate bagajele și mi-au spus să îi aștept aici”

O imagine a devenit virală pe internet! Însă, dincolo de tristețea surprinsă în fotografie se află o poveste de-a dreptul dramatică. Bătrânica a fost abandonată în gară chiar de rudele sale.

Femeia a fost abandonată în gara din Craiova de propria ei familie.

Deși pare greu de crezut că familia ar fi fost în stare de un asemenea gest, bătrânica a fost efectiv lăsata acolo de către cei care îi sunt rude. Totul se întâmpla în ianuarie 2018.

Ea a fost dusă de familie în gara din Craiova. Rudele i-au adus și bagajele și i-au spus să îi aștepte acolo, apoi s-au făcut nevăzuți.

CITEȘTE ȘI: O batrana de 92 de ani s-a trezit la viata la doua zile dupa ce a murit. Urmarea nu a fost deloc fericita

Angajații și oamenii care trec zilnic prin Gara din Craiova îi cunosc povestea femeii. Ei spun că bătrâna s-a obișnuit cu gândul că a fost abandonată. Însă, ea speră că într-o zi o rudă va veni să o ia înapoi acasă.

„Sper că într-o zi vor veni după mine”

Femeia trăiește acum din mila trecătorilor. De aproape o lună, de când a fost abandoată, ea stă pe o bancă. Gardianul gării îi mai dă să mănânce din când în când și tot el o mai ridică atunci când adoarme și cade de pe bancă.

„Rudele i-au spus să aștepte liniștită acolo, că se întorc imediat și se pare că de o lună nu s-au mai întors. Nimeni nu sesizează nimic. Doar trecătorii de aici și un gardian ce îi dau de mâncare.

Gardianul este cel care are grija de ea. Din cand in cand ii da cate o mana de ajutor pentru ca batrana adoarme si mai cade de pe banca, iar el o ajuta sa se ridice.”, a declarat un martor pentru cei de la observator.tv.

Cazul ei a ajuns public si poate asa, batrana, va avea o noua sansa pentru ca sunt multe persoane care s-au aratat interesate sa o ajute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top