Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O celebra cantareata a iesit pe strada cu bluza de trening legata la solduri. Revine aceasta moda?

Este una dintre cele mai iubite cantarete din lume, iar fanii o recunosc din prima in orice videoclip sau poster din reviste. Daca acestia ar vedea-o pe strada ar fi surprinsi sa vada cat de banal se imbraca si s-ar putea sa treaca pe langa ea ca pe langa orice adolescenta.

Nicki Minaj uraste eleganta in afara scenei unde isi incanta fanii.

Vedeta a fost surprinsa de fotoreporteri imbracata in tinuta de sport, cu o bluza de trening legata la solduri si niste colanti albi care o transforma din idolul tuturor fanilor intr-o persoana ca oricare alta.

Moda bluzelor de trening sau a camasilor legate la solduri a disparut de ani buni din tiparele creatorilor de moda, insa Nicki Minaj nu tine cont de rigorile vremii.

Nu este prima oara cand vedeta este vazuta intr-o astfel de tinuta, purtand o bluza de trening legata la bazin.

Pe numele ei complet, Onika Tanya Maraj este idolul a milioane de adolescenti din intreaga lume. Inca de mica a cantat la clarinet, semn ca va deveni o artista veritabila.

Nicki Minaj este cunoscuta pentru piesele „All things go”, „Super Bass” si „Anaconda”, printre altele.

CITESTE SI: Iată ce inel de logodnă a primit Nicki Minaj

CITESTE SI: Nicki Minaj vorbește cu DURERE despre avortul ei

Cea mai noua colaborare a ei, cu Bebe Rexha, a strans 310 milioane de vizualizari pe Youtube, videoclipul la „Hey mama” devenind unul din cele mai de succes din cariera artistei.

Nicki Minaj Rocks A Large Diamond Ring In Beverly Hills

Cantareata din Trinidad si Tobago in varsta de 30 de ani a fost nominalizata de doua ori la American Music Awards (AMA) pentru albumul „Pink Friday” (categoriile pop/rock si rap hip/hop). Minaj este denumita cea mai buna rapperita alaturi de greii Drake si Tyga.

Nicki Minaj a participat inca din 2010 la VMA, MTV MUSIC AWARDS, AMA si Premiile BET AWARDS. In 2012 vedeta a fost nominalizata la Premiile Grammy unde a starnit numeroase controverse cu piesa „Roman Holiday”. Aceasta a aparut atunci intr-un costum rosu de marca, o pelerina cu gluga la bratul unui preot.

trening - 17092015-4

Sursa foto: HEPTA, sugarscape.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top