Connect with us

Revistateo.ro

Online

O concurentă de la Exatlon a pierdut sarcina în timpul emisiunii

Nu doar la noi au loc evenimente nefericite în competiția Exatlon. Ceea ce s-a întâmplat în Mexic i-a uimit până și pe organizatorii show-ului.

Exatlon a lăsat-o fără copil

Una din cele mai iubite concurente de la Exatlon mexic a aflat că e gravidă în primele săptămâni de când a pășit în concursul sportiv.

Conform presei mexicane, Sandra Casar, cunoscută sub pseudonimul Shira a aflat că e gravidă când a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde filmează și mexicanii show-ul.

Concurenta a pierdut sarcina după primele două luni. A fost nevoie să fie operată de urgență și a dezvăluit la scurt timp cât de mult a suferit.

„Am avut o sarcina extrauterina in doua luni. Nu stiam ca sunt insarcinata cand am plecat la Exatlon.Din fericire, am descoperit la timp problema, pentru ca puteam sa mor. Imi doresc sa fiu mama si sper ca urmatoarea sarcina sa nu fie cu probleme”, a spus Shira pentru ziarele mexicane.

CITEȘTE ȘI: Eliminare surpriză la Exatlon România!

Cuplul EVACUAT din avion dintr-un motiv absolut stupid! Ce a auzit o stewardesa ca ii spunea tanara iubitului ei la ureche. Adevarul le va infura la culme pe femei

Ion Oncescu, nevoit să abandoneze temporar cursa Exatlon

Shira e una din cele mai cunoscute vedete de reality show din Mexic. A participat în trecut la Big Brother Mexic. S-a căsătorit recent, în luna decembrie 2017, cu iubitul său Robert.

Concurenții de la Exatlon Mexic sunt în show de mai bine de 5 luni, ei începând mai repede filmările față de Exatlon România.

Emisiunea importată din Turcia este una din cele mai urmărite și la noi. Peste două milioane de români urmăresc show-ul de la Kanal D, care se difuzează de sâmbătă până marți de la ora 19:45.

În competiția Exatlon Mexic au mai rămas doar 6 concurenți: 4 vedete și 2 războinici. Show-ul mexican se apropie de final.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top