Connect with us

Revistateo.ro

O cunoscută actriță așteaptă AL DOILEA COPIL

Stiri

O cunoscută actriță așteaptă AL DOILEA COPIL

Actrița din „Criminal Minds” așteaptă al doilea bebeluș, scrie revista americană People în spaniolă. Actrița Jennifer Love Hewitt este căsătorită cu Brian Halisay și are o fetiță de 13 luni pe care o cheamă Autumn James.

„Jennifer și Brian sunt entuziasmați în așteptarea celui de-al doilea copil”, confirmă reprezentantul vedetei în vârstă de 35 de ani, pentru revista People. Mai mult, în urmă cu trei luni, Jennifer a vorbit despre abilitățile de tătic ale lui Brian în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live de la ABC. Vedeta a mărturisit că are mare noroc cu soțul ei pentru că altfel nu s-ar fi descurcat cu micuța Autumn.

Jennifer Love Hewitt a recunoscut că prima oară a speriat-o ideea de a avea un copil și nu pentru faptul că nu și l-ar fi dorit ci din cauza anumitor responsabilități pe care nu știa cum să le pună în aplicare: „Și asta cum se face? Și acum ce mă fac?”, declară Jennifer despre panica ei din perioada primei nașteri.

Sursă foto: Revista People

Sursă foto: Revista People

Jennifer Love Hewitt este cunoscută publicului larg datorită apariției în producțiile Fox. În prezent, Jennifer Love Hewitt poate fi urmărită în serialul CBS „Mesaje de dincolo” („Ghost Whisperer”), unde o interpretează pe Melinda Gordon, o fată care poate vorbi cu spiritele fantomelor celor care au murit și încă bântuie lumea. Hewitt a apărut pentru prima dată pe marile ecrane cu lung-metrajul „Munchie”, în anul 1992. Celebritatea a cunoscut-o odată cu apariția în pelicula „I know what you did last summer” (1997).

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top