Connect with us

Revistateo.ro

O cunoscută vedetă a aflat că este însărcinată înainte de Crăciun

Stiri

O cunoscută vedetă a aflat că este însărcinată înainte de Crăciun

O super-vedetă americană are un motiv în plus pentru a sărbători de Crăciun. O dată, pentru că sărbătoarea Crăciunului este plină de magie și fericire și reunește la un loc oamenii apropiați, iar în al doilea rând pentru că tocmai a aflat și a împărtășit tuturor că este însărcinată.

Îți dăm o pistă înainte de a-ți spune despre ce celebritate este vorba: s-a căsătorit pe 31 august 2014 și este primul copil pe care îl așteaptă alături de noua ei pereche. Da, ați ghicit, este vorba despre Ashlee Simpson! Cântăreața și soțul ei Evan Rose sunt încântați la aflarea veștii că vor fi părinți, pentru întâia oară. Ashlee Simpson mai are un copil dintr-o relație anterioară, dar pentru Evan Rose este o premieră totală.

CITEȘTE ȘI: SONY PICTURES, ATACATĂ CIBERNETIC. CE ȚARĂ ESTE SUSPECTATĂ

Primul copil al lui Ashlee Simpson, sora mai mică a cântăreței Jessica Simpson, are 6 anișori deja și se numește Bronx – este fructul iubirii cu Pete Wentz, un alt cunoscut cântăreț. Pentru Evan însă este un vis care s-a transformat în realitate, fiind pentru prima oară pus în rolul de viitor tătic. Actorul din „Jocurile foamei” a declarat pentru E! News că își face deja temele pentru a nu cădea la examenul de tată.

O cunoscuta vedeta a aflat ca este insarcinata inainte de Craciun1

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top