Connect with us

Revistateo.ro

O cunoscută vedetă este de acord cu căsătoriile gay

Stiri

O cunoscută vedetă este de acord cu căsătoriile gay

Kristen Stewart a şocat opinia publică declarând că nu un bărbat a făcut-o cea mai fericită, ci o femeie, adică partenera ei de suflet, Alicia Cargile. Actriţa este de acord cu căsătoriile gay, ba mai mult, relaţia pe care o are cu Alicia are toate şansele să meargă către altar.

O sursă apropiată celor două prietene intime (cu care au apărut deja fotografii sărutându-se) a declarat că Alicia este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat până acum lui Kristen: „Kristen a realizat că Alicia e ceea ce-i trebuie şi nu a mai pierdut timpul. Şi-a cerut scuze că nu şi-a dat seama mai devreme de sentimentele ei”.

CITEŞTE ŞI: TEST CU VEDETE NEMACHIATE. VEZI DACĂ AI OCHI BUNI

Kristen şi Alicia au devenit foarte apropiate după ce acriţa l-a înşelat pe celebrul Robert Pattinson. Bisexualitatea actriţei este notorie, încă de când a apărut prima serie Twilight. Aceasta se va muta cu iubita ei, Alicia, într-o casă din Los Angeles şi face toate demersurile pentru a-şi legaliza controversata poveste de iubire. Kristen caută o locuinţă care să o inspire din punct de vedere artistic, ca un „sanctuar”.

o cunoscuta vedeta este de acord cu casatoriile gay

Kristen Stewart a devenit un nume rostit de toţi după interpretarea Bellei Swan în „Amurg”, peliculă care a doborât orice record de audienţă în anul 2008, intrând în seria filmelor „la modă” pentru tineret, tratând poveşti de dragoste între oameni şi vampiri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top