Connect with us

Revistateo.ro

O fană i-a atras atenția lui Tavi Clonda în legătură cu Victoria

Monden

O fană i-a atras atenția lui Tavi Clonda în legătură cu Victoria

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o fetiță de aproape un an, pe nume Victoria. Sunt foarte fericiți împreună. Și postează pe rețelele de socializare imagini prin care să îi țină la curent pe fani cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Acum, însă, se pare că o fană i-a atras atenția lui Tavi în legătură cu micuța Victoria. Iată ce i-a spus femeia.

Tavi Clonda, ”certat” de o fană

Tavi și Gabriela formeză un cuplu îndrăgit în România. Tavi Clonda ar fi fost atenționat de o fană în legătră cu micuța Victoria. Femeia a recunoscut că Tavi cântă frumos, nummai că țipă la urechea micuței. I-a atras atenția asupra acestui lucru.

„Cânţi frumos, Tavi, dar prea ţipi la urechea copilului. Il asurzeşti şi îi spargi timpanele”, este mesajul acelei fane pentru Tavi Clonda, potrivit spynews. Poate că fana nu a dorit să îl critice pe artist. Poate pur și simplu dorea să îi atragă atenția asupra faptului că trebuie să aibă grijă, să nu țipe la urechea micuței.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor o cununie religioasă cu puțini invitați

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac schimbări la aproape un an de când au devenit părinți

În mediul online, oamenii își expimă părerile de fiecare dată când se ivește ocazia. Iar aceste opinii sunt împărțite și sunt diferite, în funcție de cum interpretează fiecare persoană ceea ce vede sau aude.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt fericiți împreună. Cei doi au și o fetiță, pe micuța Victoria, care are aproape un an. A adus multă fericire în viața părinților ei.

Acum, Tavi și Gabriela își doresc să facă și cununia religioasă. Se pare că evenimentul este programat pentru toamna acestui an. În ceea ce privete data, cu puțin timp în urmă, îndrăgita prezentatoare TV a spus că încă nu a fost aleasă. Însă, va fi oricum un eveniment intim. Deci data este posibil să nu fie dezvălită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top