Connect with us

Revistateo.ro

O femeie a înlocuit şamponul cu FĂINA. Uite ce s-a întâmplat după 3 ani!

Stiri

O femeie a înlocuit şamponul cu FĂINA. Uite ce s-a întâmplat după 3 ani!

Această femeie a înlocuit şamponul cu făina acum trei ani. Iată care sunt rezultatele!

Lucy AitkenRead a renunţat la şampon cu ceva timp în urmă, în speranţa că va găsi alte soluţii alternative care o vor ajuta să aibă un păr curat, puternic şi sănătos. Printre numeroasele ingrediente pe care le-a utilizat încă de la început, se numără şi făina. Mai exact, făina de secară. Vă vine sau nu să credeţi, aceasta poate face minuni pentru podoaba dumneavoastră capilară.

CITEŞTE ŞI: CUM ÎNDEPĂRTEZI VOPSEAUA DE PĂR CU BICARBONAT DE SODIU

Se pare că în acest tip de făină există în mod natural o cantitate considerabilă de saponine. Făina de secară este uşor abrazivă şi astfel se transformă în alternativa ideală pentru şampon. Pe lângă acest lucru, această făină conţine o mulţime de nutrienţi importanţi pentru scalp şi păr, hrăneşte în profunzime şi contribuie la descâlcirea părului aspru. Totodată, are un nivel al PH-ului ideal pentru pielea capului şi de aceea menţine sănătatea rădăcinilor firului de păr şi ajută la obţinerea unui volum de invidiat.

Pentru a te spăla cu aceast ingredient trebuie să urmezi câţiva paşi simpli. În primul rând trebuie să cerni 2 linguri de făină printr-o sită foarte fină, în scopul de a îndepărta impurităţile. Adaugă apoi suficientă apă încât să obţii o pastă. Masează această pastă pe scalp şi păr timp de câteva minute şi clăteşte-te foarte bine.

Lucy trăia cu impresia că părul ei se va îngreuna şi făina va fi extrem de greu de îndepărtat, însă nu a fost deloc aşa. Ea este de părere că aceasta este una dintre cele mai eficiente variante pe care le-a încercat în aceşti trei ani de când a renunţat la şamponul din comerţ. Deşi trebuie să te clăteşti de 4-5 ori până vei îndepărta toată făina din păr, rezultatul va fi unul minunat: un scalp sănătos şi un păr puernic şi hidratat.

Sursa foto: ashleysgreenlife.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top