Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O femeie a fost drogata si violata ani la randul de sotul ei. Cum a descoperit ce se intampla

O femeie a trait clipe de groaza din cauza sotului sau si a hotarat sa le spuna tuturor despre chinul prin care a trecut.

Mandy Boardman, o femeie din Statele Unite, a mers la politie pentru a-si denunta sotul si pentru a le spune la ce chinuri a fost supusa de acesta timp de ani de zile.

Mandy si David Wise au avut o casnicie fericita, pana cand la un moment dat a inceput sa simta ceva extrem de ciudat si care a alarmat-o.

Dupa sapte ani de casnicie, Mandy a facut o descoperire care a ingrozit-o.

“Am realizat la un moment dat ca am probleme cu memoria si ca ma simt extrem de obosita. Am incercat sa imi dau seama de ce, dar nu am gasit niciun raspuns. In plus, mi s-a intamplat intr-o noapte sa ma trezesc cu o pastila in gura, fara sa imi amintesc ca as fi luat una inainte de culcare. Alte dati ma trezeam in pat complet dezbracata si ravasita, nu mai stiam ce sa cred”, a declarat ea pentru postul local.

”Simteam un gust ciudat cand dormeam. Era putin intepator, ca si cum iti ramane in gura cand nu inghiti o aspirina din prima. Dupa un timp, am inceput sa simt acelasi gust si in bauturi si credeam ca este ceva in neregula cu mine.

Intr-o seara, femeia a reusit sa se trezeasca si sa il vada pe sotul ei deasupra ei, in timp ce tinea intr-o mana o lanterna, iar in cealalta un flacon cu pastile.

De-a lungul anilor, femeia l-a prins de mai multe ori in timp ce incerca sa ii administreze pastile, iar intotdeauna acesta reusea sa o cpnvinga ca nu ii vrea decat binele.

Acesta a incercat sa ii explice ca, de fapt, voia sa ii dea o pastila pentru a o ajuta sa doarma mai bine. La cativa ani dupa aceasta discutie, Mandy a gasit telefonul mobil al sotului ei, iar cand s-a uitat in el, a gasit mai multe filmulete naucitoare.

In timp ce o adormea cu ajutorul pastilelor, barbatul o abuza, iar acest lucru a determinat-o sa il dea in judecata si sa divorteze de el.

Citeste si: A stat 45 de minute fara puls si si-a revenit miraculos. Ce a povestit dupa ce s-a trezit este UIMITOR

Mandy si David au impreuna doi copii, o fata si un baiat, iar in momentul in care copiii au mers in vizita la acesta, ea si-a dat seama ca fostul ei sot ar putea sa o abuzeze si pe fiica lor, asa ca l-a denuntat.

Aceasta a pastrat o copie a filmuletelor in momentul in care l-a confruntat in sala de judecata. Femeia a inceput apoi sa le spuna tuturor cat de gresita este o astfel de practica si cum trebuie sa le avertizeze pe femei ca nu este normal un asemenea comportament din partea sotului. De asemenea, ea a mers si la psiholog pentru a trecede acest moment.

David a fost arestat pentru cinci ani de zile, insa dupa patru ani a iesit.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top