Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O femeie s-a certat cu sotul si a plecat de acasa, lasandu-l cu copiii. La doua zile, a primit de la el o scrisoare sfasietoare

Dupa ce a venit de la serviciu, un barbat s-a asezat pe canapea si a deschis televizorul pentru a se uita la un meci, chiar daca sotia si copiii sai aveau nevoie de el.

Sotia acestuia l-a rugat sa ii fie alaturi in acea seara si sa o ajute, dar, mai ales sa isi dovedeasca autoritatea de parinte si sa participe la educarea copiilor.

Pentru ca barbatul i-a spus ca el lucreaza pentru ca ea sa stea acasa cu copiii si sa se joace, femeia a plecat de acasa, iar la doua zile, ea a primit o scrisoare din partea lui:

„Draga mea,

Cu cateva zile in urma ne-am certat. Ajunsesem acasa si eram foarte obosit. Era ora 20:00. Eu pur si simplu vroiam sa cad pe canapea si sa privesc meciul. Erai si tu foarte obosita si prost dispusa. Copiii se harjoneau, iar cel mic tipa in timp ce tu il pregateai de culcare. Am dat volumul mai tare ca sa nu aud nimic. „Doar nu vei muri, daca ma vei ajuta putin si vei contribui la educarea copiilor nostri?” — m-ai intrebat micsorand volumul.

O femeie s-a certat cu sotul si a plecat de acasa, lasandu-l cu copiii. La doua zile, a primit de la el o scrisoare sfasietoare

Eu ti-am raspuns iritat: „Am lucrat toata ziua, pentru ca tu sa poti sta acasa si sa te joci cu casa de papusi.” A inceput cearta, unul dupa altul se revarsau argumentele. Tu plangeai, pentru ca erai obosita si suparata. Ti-am spus multe lucruri rele. Tu strigai ca nu mai poti trai asa. Apoi ai plecat de acasa, lasandu-ma singur cu copiii. Am fost nevoit sa le dau singur de mancare si sa-i duc la culcare.

In urmatoarea zi tu nu te-ai intors. Mi-am luat liber de la serviciu si am stat acasa cu ei. Am trecut prin toate lacrimile si supararile. Am alergat o zi intreaga prin toata casa, neavand o clipa libera ca sa fac o baie. Simultan incalzeam laptele, imbracam copiii si faceam curat in bucatarie. Simultan. Toata ziua am fost inchis in casa, fara sa am posibilitatea de a discuta cu cineva, care sa depaseasca varsta de 10 ani. Nu am avut posibilitatea sa ma asez la masa si sa savurez mancarea — trebuia tot timpul sa supraveghez copiii. Eram atat de obosit, incat puteam sa dorm neintors 20 de ore.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top