Connect with us

Revistateo.ro

O femeie se trezeste in spital si gaseste un biletel langa pat. Nu stia nimic din ce a patit. Este emotionant mesajul!

Inedit

O femeie se trezeste in spital si gaseste un biletel langa pat. Nu stia nimic din ce a patit. Este emotionant mesajul!

Povestea de fata ne arata ca mai exista oameni minunati pe pamant. De multe ori ne plangem ca nu mai e nimic omenesc in noi (fraza brevetata de celebrul personaj literar Stefan Gheorghidiu din „Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi”), insa, uneori, apar in viata noastra persoane care ne salveaza din ghearele mortii.

„Imi pare rau ca nu am putut sa iti las mai multi bani”

Ellie Farnfield este o studenta de 25 de ani specializata in gimnastica si acupuntura. Intr-o calatorie spre Londra, pe tren, i s-a intamplat un lucru de care cateva zile mai tarziu nu si-a adus aminte. S-a trezit apoi la spital cu un biletel langa patul ei:

o-femeie-se-trezeste-in-spital-si-gaseste-un-biletel-langa-pat-nu-stia-nimic-din-ce-a-patit-este-emotionant-mesajul-2

„Draga Eleanor,

Sper ca in momentul in care citesti asta sa te simti mai bine. Ai avut un atac epileptic in tren si te-am adus la spital. Nu te-ai ranit foarte grav la cap, insa medicii au recomandat sa stai internata o vreme. Imi cer scuze ca am calcat pe tine cand te aflai pe jos, in tren, insa nu mi-am dat seama ca ai epilepsie.

Nu te-am vazut, pur si simplu. Imi pare rau, de asemenea, ca nu am putut sta langa tine. Ti-am lasat pe masa o cafea si 10 lire ca sa ajungi cu bine acasa. Imi pare rau ca nu am putut sa iti las mai multi bani, dar sper ca nu stai departe de spital.

Am contactat persoanele din agenda ta telefonica, iar acum medicii iau legatura cu ei. Iti doresc tot binele din lume si insanatosire grabnica!

Cu multa dragoste, Tom”.

o-femeie-se-trezeste-in-spital-si-gaseste-un-biletel-langa-pat-nu-stia-nimic-din-ce-a-patit-este-emotionant-mesajul-1

Tanara a postat mesajul primit de la necunoscutul Tom pe Facebook in speranta ca il va putea localiza sa ii multumeasca personal pentru ca a avut grija de ea. ‘Nu am idee cine este acest barbat, dar vreau sa ii multumesc personal pentru tot ce a facut pentru mine”, a scris Eleanor pe reteaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top