Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O femeie a slabit 35 de kilograme in 32 de saptamani si a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a reusit

Dupa ce s-a ingrasat si a devenit de nerecunoscut, o femeie s-a ambitionat si a slabit 35 de kilograme in 32 de saptamani.

Lauren Kertland a dezvoltat o boala numita fasceita, care se manifesta prin inflamatia tesutului conectiv care face legatura intre calcai si talpa, purtand denumirea de fascie plantara.

Persoanele cu platfus sau dimpotriva cele cu arcul piciorului mai decupat decat in mod normal sunt expuse unui risc mai mare de aparitie a fasceitei plantare.

Cele 35 de kilograme in plus pe care le avea o faceau sa simta durere la fiecare pas.

“Daca stai intr-un magazin in fiecare zi, durerea este din ce in ce mai rea. Ma trezeam sa merg la baie si abia puteam merge. Aproape plangeam de durere”, a dezvaluit Lauren pentru Daily Mail Australia.

Tanara a mers la medic pentru a afla ce i se intampla si a aflat ca are fasceita plantara. Doctorul i-a spus ca trebuie sa aiba foarte multa grija, caci este ingrijorat din cauza presiunii crescute a sangelui.

Lauren a inceput sa isi piarda complet increderea in ea, iar acest lucru a facut-o sa renunte la obiceiurile alimentare nesanatoase. Daca inainte obisnuia sa manance aripi si pulpe de pui prajite la fiecare pranz, Lauren a realizat ca trebuie sa faca o schimbare.

Aceasta a pornit de la o grutate de 94 de kilograme, iar in 32 de zile, era mai supla cu 35 de kilograme.

“Inainte sa slabesc ma simteam oribil, nu imi cumparam haine, iar sotul meu nu statea langa mine cand incercam haine, caci ma simteam oribil ca nu imi vin bine si le aruncam pe podea. Acum iau ceva din dulap si asta este tot”, a mai spus Lauren care a slabit 35 de kilograme in 32 de zile.

 

Daca inainte nu consuma nimic la pranz, iar la cina consuma paste ori carttofi, acum aceasta are un ritual zilnic.

La micul dejun, Luaren consuma un shake pentru slabit, la gustare consuma un fruct, iar la pranz un sandvis cu ton sau o salata. La cea de-a doua gustare, Lauren mananca un ou fiert sau putin ton.

Cina este formata din legume  sau supa de pui cu curry si astfel a reusit sa slabeasca 35 de kilograme.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top