Connect with us

Revistateo.ro

O fetita i-a inchis gura unui politician cu o singura intrebare. Cuvintele sale inconjurul lumii / foto: Shutterstock

Inedit

O fetita i-a inchis gura unui politician cu o singura intrebare. Cuvintele sale fac inconjurul lumii

Copiii reusesc sa lasa fara cuvinte chiar si pe cei mai puternici oameni. Asa a facut si o fetita care a reusit sa transforme o calatorie intr-o adevarata lectie pentru un congressman.

Drumul cu avionul poate fi intotdeauna neprevazut, nu stii pe cine ai alaturi in calatorie, iar un congressman a simtit acest lucru pe pielea sa.

Aceasta a fost asezat langa o fetita, asa ca s-a gandit ca este un bun prilej pentru a omori timpul si sa converseze cu ea, asa ca a intrebat-o rapid:

„Vrei sa vorbim? Calatoriile trec mai usor daca vorbesti cu pasagerul de langa tine”, iar reactia sa nu a intarziat. Fara emotii si foarte sigura pe ea, fetita i-a raspuns strainului de langa ea:

„Desigur, despre ce vrei sa vorbim?”, l-a intrebat fetita pe politician si a asteptat cu mare interes raspunsul sau.

Citeste si: A stat 45 de minute fara puls si si-a revenit miraculos. Ce a povestit dupa ce s-a trezit este UIMITOR

„Oh, nu stiu”. i-a raspuns acesta fetitei.

„Ce ai spune sa vorbim despre incalzirea globala, despre sanatatea universala?”, a continuat politicianul si fetita a intrat in jocul sau.

„Acestea ar putea sa fie niste subiecte interesante, insa lasa-ma sa iti pun eu o intrebare prima data: „Si totusi, excrementele de caprioara sunt ca niste bilute, cele de vaca sunt ca un aluat plat, iar cele de cal sunt ca niste mingi. De ce credeti ca sunt asa?”, a intrebat fetita, iar politicianul, surprins de intrebare, i-a spus:

„Nu am nicio idee”, i-a spus acesta, dupa ce s-a gandit mult la intrebare.

„Te crezi calificat sa vorbesti despre incalzirea globala, despre sanatatea lumii ori de economie cad nu stii acest lucru, domnule?”, i-a raspuns micuta, apoi s-a intors la cartea pe care o citea.

Astfel, barbatul a primit o lectie importanta de la fetita inteligenta, care a reusit cu numai cateva cuvinte sa ii demonstreze acestuia ca nu varsta este importanta pentru a da un raspuns potrivit in orice situatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top