Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O fosta balerina a chelit dupa ce a facut ani de zile un lucru pe care il faci si tu zilnic

De cele mai multe ori, multe femei aleg sa isi prinda parul intr-un coc in varful capului, caci este o metoda usoara, rapida si practica.

Exista zile in care parul nu vrea sa stea in niciun fel, iar atunci un coc este solutia cea mai buna.

O tanara care si-a prins parul astfel inca de cand era copil le atrage atentia tuturor femeilor sa renunte la acest obicei. Fosta balerina in varsta de 22 de ani a inceput sa cheleasca in anumite zone ale capului din cauza acestui obicei nesanatos.

Diva Hollands este o tanara in varsta de 22 de ani care locuieste in Marea Britanie si a inceput sa se confrunte cu caderea parului inca de la varsta de 13 ani:

„Am avut parul legat in coc de cand eram foarte mica, iar acest lucru a avut un efect negativ”.

Copiii adesea isi bateau joc de aspectul sau, iar Diva a suferit ani intregi din cauza acesstui lucru si a ajuns sa isi piarda increderea in sine.

Ca o ultima solutie, tanara a apelat la un transplant de par.

Si-a pierdut parul din cauza iubitului. Dupa ce l-a parasit si a cunoscut un alt barbat, a avut o surpriza

„Imi amintesc exact cuvintele pe care un baiat mi le-a spis la scoala. Mi-a zis ca am fruntea de marimea unui teren fr fotbal. A devenit un lucru foarte greu pentru mine”, a mai spus Diva pentru Daily Mail.

Diva / foto: Facebook

Diva / foto: Facebook

Peste ani, lucrurile s-au inrautatit, iar de la 13 ani a inceput sa isi faca planuri despre cum ar putea sa ascunda zonele in care nu mai are par.

Desi a mers la Scoala Regala de Balet, ea a renuntat pe cand aveam 18 ani, iar acum are doi copii impreuna cu logodnicul sau, un baietel in varsta de 2 ani si o fetita in varsta de sase luni.

Operatia a fost un succes, iar acum Diva le atrage atentia tuturor parintilor care aleg sa le faca fetitelor lor astfel de coafuri de la o varsta frageda, dar si celor care obisnuiesc sa isi tina frecvent parul prins in coc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top