Connect with us

Revistateo.ro

O fostă Miss World și sora ei, DISPĂRUTE FĂRĂ URMĂ

Inedit

O fostă Miss World și sora ei, DISPĂRUTE FĂRĂ URMĂ

Miss World Honduras este dată dispărută fără urmă, împreună cu sora ei. Maria Jose Alvarado pe numele ei, a dispărut de 7 zile de acasă iar autoritățile nu au deocamdată niciun indiciu despre ea și sora ei.

Potrivit presei din Honduras, poliția a reținut duminică seara 4 persoane pentru audieri însă deocamdată niciuna nu este pusă sub acuzare sau nu există vreo informație că ar fi suspecți principali în dispariția celor două fete. Dispariția s-a petrecut săptămâna trecută când cele două surori urmau să meargă la o petrecere de zi de naștere în Santa Barbara, oraș aflat în vestul statului.

CITEȘTE ȘI: CINE VA REPREZENTA ROMÂNIA LA MISS WORLD

Familia fetei care a luat titlul de Miss World spune că potrivit ultimei declarații a unui martor, Maria Jose Alvarado a fost văzută într-o mașină de culoarea șampaniei.

Autoritățile au declarat că au fost reținute deja 10 persoane în urma mai multor plângeri și sesizări, unul dintre suspecți fiind în clipa de față iubitul surorii Mariei Jose, Sofia Trinidad Alvarado. Polițiștii au scos de pe lista posibilităților aceea că fetele ar fi răpite deoarece până în clipa aceasta răpitorii nu au sunat familia să ceară recompensă.

O fosta miss world si sora ei, disparute fara urma1

Dispariția Mariei Jose Alvarado a devenit un subiect controversat în presa internațională

Miss World Honduras trebuia să fie prezentă joia viitoare la Miss World 2014 în Londra, pentru pregătirile pentru marea finală Miss World care va avea loc pe 14 decembrie în capitala Marii Britanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top