Connect with us

Revistateo.ro

O italianca ar putea face 6 ani de puscarie pentru ca nu e o casnica buna

Stiri

O femeie ar putea face 6 ani de puscarie pentru ca nu e o casnica buna

Caz uluitor in Italia. In orice casnicie exista probleme, insa denuntul unui barbat de 47 de ani din Lazio poate schimba complet imaginea pe care o avem despre femeia casnica.

Un italian din localitatea Sonnino are o parere ceva mai distincta despre rolul femeii intr-o familie. A dat-o in judecata pe sotia lui pentru ca este neglijenta, nu spala si nu gateste suficient.

Acuzatia de abuz domestic a fost luata in considerare de justitia italiana, iar procesul ar urma sa aiba loc pe 12 octombrie. Acest caz a creat revolta in regiunea Lazio, acolo unde traieste perechea.

Femeia ar putea face 6 ani de inchisoare daca acuzatia de abuz domestic va fi luata in considerare de judecatori, scrie Il Fatto Quotidiano. Sotia acuzata are 40 de ani si nu mai suporta convietuirea cu sotul ei.

Fortat sa traiasca in mizerie

Insa, mai suparat decat ea este barbatul care a dat-o in judecata pentru ca „gestioneaza foarte prost treburile casnice” de mai bine de 2 ani. Barbatul se simte insultat de nepasarea femeii si spune ca este fortat sa traiasca in conditii neigienice.

Pe de alta parte, un bărbat a calculat cât ar trebui să câștige soția lui pentru că e casnică. SUMA ESTE FABULOASĂ!

S-a rugat ca sotia lui sa nu mai fie asa lenesa. Dumnezeu i-a dat o lectie de viata

Sotul infuriat spune ca este nevoit sa cumpere alimente pentru casa. Ce il supara si mai tare e absenta femeii din bucatarie: ea nu gateste niciodata. Mai mult, omul spune ca sotia l-a dat afara din dormitorul conjugal si a trebuit sa doarme de multe ori in alta camera.

Italienii sunt de partea barbatului

Cititorii portalului Il Fatto Quotidiano au reactionat imediat la articolul publicat de gazetarii italieni:

@magistravulnerata
„De cand exista o lege care stabileste ca numai femeia trebuie sa faca mancare si curatenie? Ce porcarie! Avem nevoie de o psihanaliza profunda! In clinica!”

@Dario Esposto
„Am o vecina asemanatoare. Barbatul ei munceste 8 ore pe zi, se ocupa de treburile casei, in timp ce ea sta toata ziua prin baruri”

@Aliena Trentuno
„Nu o inteleg pe aceasta femeie. Eu muncesc 9 ore pe zi, 90% din treburile casnice le fac eu. Ma bucur sa am casa curata si gatitul pentru mine e o placere”

Gregorio Capasso (47), pe numele sau, asteapta infatisarea in fata tribunalului Latina Mara Mattioli din toamna acestui an. Ce parere aveti despre acest straniu caz?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top