Connect with us

Revistateo.ro

Internet

O mai știi pe Kassandra? Cum arată astăzi actrița care i-a dat viață personajului

Coraima Torres a devenit cunoscută acum ceva ani datorită rolului pe care îl interpreta în telenovela „Kassandra”.

Cum arată Coraima Torres la 41 de ani

Românii o urmăreau pe Kassandra în anul 1994, în telenovela cu același nume. Rolul fetei l-a interpretat Coraima Torres, iar serialul a fost o adevărată rampă de lansare.

La mai bine de 26 de ani de la încheierea telenovelei, Coraima este complet schimbată. După telenovela „Kassandra” a mai jucat într-o serie de alte producții de un real succes printre care „Mujeres asesinas”, „Amor del bueno”, „Maria Emilia”, „Soledad” și „Dulce Ilusion”.

Citește în continuare: O mai ții minte pe JADE din CLONA? Uite cum arată acum actrița Giovanna Antonelli!

Serialul CLONA a facut furori in anii 2000. Telenovela braziliana transmisa de Acasa TV a avut in distributie zeci de actori ce au devenit repere in lumea serialelor.

Personajele Jade, Dalva, Deusa, Maysa sau Zoraide au incantat publicul feminin si masculin deopotriva.

De la terminarea telenovelei care a facut-o celebra (in care juca rolul unei musulmane din Maroc) aceasta a mai cunoscut si alte succese precum “Sapte pacate” (Sete Pecados), “Culoarea pacatului” (Da cor do pecado), “Amazonia” sau “Salve Jorge”, printre altele.

Giovanna Antonelli si-a inceput cariera de mica. De la 11 ani aceasta a pasit deja pe scena teatrului de amatori, iar la 14 ani a debutat in showul “Clube da Crianca” la postul de televiziune “Rede Manchete”.

Actrita are un baiat pe nume Pietro, rod al relatiei cu Murilo Benicio (protagonistul serialului CLONA). In prezent, este casatorita cu producatorul de televiziune Leonardo Nogueira.

Recent, actrita a participat la Premiile Extra 2015 (premii acordate de media braziliana pentru productii de divertisment, seriale si filme produse in Brazilia). La cei 39 de ani ai sai pare mai tanara si mai frumoasa, semn ca trecerea anilor joaca in beneficiul ei. VEZI AICI CUM ARATĂ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top