Connect with us

Revistateo.ro

O mai stii pe micuta Cora din Titanic? Uite cum arata azi la aproape 20 de ani de la lansarea filmului

Inedit

O mai stii pe micuta Cora din Titanic? Uite cum arata azi la aproape 20 de ani de la lansarea filmului

Sigur ti-o amintesti pe micuta Cora din Titanic, e acea fetita vesela care a dansat cu Leonardo DiCaprio, protagonista a memorabilei fraze: „Ramai fata mea preferata, Cora!”.

Cora calatorea cu vasul Titanic la clasa a III-a, impreuna cu familia sa. A devenit si mai populara cand a inceput sa danseze cu Jack Dawson. Acel moment ne-a facut sa ne indragostim de fetita si sa vedem o latura ceva mai sensibila a lui Leo DiCaprio.

Actrita care a jucat-o pe Cora se numeste Alexandrea Owens si are 28 de ani astazi. Si-a pastrat farmecul si inocenta cu care a intrepretat personajul din „Titanic”, iar fotografiile cu ea inunda Internetul azi.

Cum arata azi Mihaela Barlutiu, Nicole din telenovela „Lacrimi de iubire”

FOTO. O mai tii minte pe Valentina din „Grasuta mea frumoasa”? Uite cum arata azi NATALIA STREIGNARD!

Cora Cartmell a fost protagonista uneia dintre cele mai ingenue scene din film. Jack (Leonardo DiCaprio) isi arata talentul de dansator in fata lui Rose (Kate Winslet) luand-o la pasi de vals pe micuta cu parul cret.

Alexandrea Owens nu a jucat doar in „Titanic”. Rolurile pe care le-a avut dupa 1997 nu au fost la fel de populare, insa merita mentionat filmul „A closer walk with thee”, lansat in anul 2015. Vedeta este destul de activa pe Instagram, unde posteaza fotografii si mesaje catre fanii ei. Vezi mai jos cum arata astazi micuta Cora:

O-mai-stii-pe-micuta-Cora-din-Titanic-1
Simpla si zambitoare. Alexandrea Owens nu iese in evidenta foarte mult cu stilul ei vestimentar si pare si azi o copila. Putea sa aiba destule aere avand in vedere ca a dansat cu unul din cei mai ravniti barbati din lume.

O-mai-stii-pe-micuta-Cora-din-Titanic-2
20 de ani mai tarziu. Alexandrea nu si-a pierdut farmecul din privire, semn ca a ‘imbatranit’ frumos, stiind sa ia ce e mai bun de la viata.

O-mai-stii-pe-micuta-Cora-din-Titanic-3
Alexandrea isi petrece timpul liber cu pisica ei, o pufosenie pe care nu ai cum sa nu o indragesti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top