Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

O mai tii minte pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? Iata cum arata acum, la 44 de ani

Kelly din serialul ”Beverly Hills 90210” a ramas cunoscuta publicului datorita rolul sau si a facut furori cu trupul sau sexy, la care multi barbati au suspinat.

Actrita are in prezent 44 de ani, iar fanii cu greu o mai recunosc, deoarece este destul de schimbata fata de perioada in care juca in celebrul serial.

Jennie Garth a incercat sa se mentina pe micile ecrane in mai multe proiecte cinematografice dupa serialul ”Beverly Hills”.

O mai tii minte pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? Iata cum arata acum, la 44 de ani

Aceasta a mai jucat si rolul lui Valerie Tyler in ”What I Like About You”, dar si in ”A Christmas Wedding Tail”, ”Secret Santa”, ”Mystery Girls” ori ”Village People”, fara insa sa mai cunoasca aceeasi celebritate ca in serialul care a facut-o cunoscuta.


Cu toate acestea, in viata personala a avut mai mult succes, caci a reusit sa se casatoreasca si sa aiba copii, iar mai multe surse sustin ca ar insarcinata pentru a patra oara.

In 2015, Jennie s-a casatorit cu Dave Abrams, iar de Halloween, toata lumea a speculat ca asteapta un copil cu acesta dupa ce au vazut ca s-a mai implinit in ultima perioada.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, secretul parului si al tenului. Care sunt secretele succesului

Paparazzii au surprins-o in numeorase randuri in timp ce iesea in oras, fara sa poarte machiaj, iar aparitiile sale nu au fost deloc pe placul criticilor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top