Connect with us

Revistateo.ro

O mai tii minte pe Sehrazat din 1001 de nopti? Cum arata azi actrita Berguzar Korel

Inedit

O mai tii minte pe Sehrazat din 1001 de nopti? Cum arata azi actrita Berguzar Korel

Berguzar Korel a ajuns in casele romanilor in anul 2008. Telespectatorii au putut sa o admire in rolul lui Sehrazat din serialul „1001 de nopti” difuzat de Kanal D.

Din 2009, de la finalizarea telenovelei turcesti si pana azi au trecut 7 ani de zile, iar frumoasa vedeta s-a schimbat destul de mult in tot acest timp: a imbatranit si a facut putina gusa.

Povestea de iubire dintre Sehrazat si Onur (Halit Ergenc) poate fi greu de uitat pentru publicul larg. Serialul a avut o audienta atat de mare incat a fost redifuzat recent. Frumoasa actrita Berguzar Korel a semnat o serie de contracte in urma telenovelei, mai ales cu firme de produse cosmetice. In 7 ani de zile, vedeta s-a schimbat mult.

S-a casatorit cu partenerul ei din 1001 de nopti, cu care are o relatie si in viata reala. Nunta lor din 2009 a fost intens comentata de presa din Turcia, iar astazi este una dintre figurile cele mai urmarite de tabloide.

o-mai-tii-minte-pe-sehrazat-din-1001-de-nopti-cum-arata-azi-actrita-berguzar-korel-1

Berguzar Korel s-a nascut pe 2 septembrie 1982 la Istanbul si are o sora pe nume Zaynep, casatorita si stabilita in SUA. Tatal lui Berguzar Korel a murit in urma cu cativa ani, din cauza cancerului la plamani. Dupa succesul rasunator pe care l-a cunoscut in 1001 de nopti, Berguzar a aparut si in serialul „Suleyman Magnificul”.

o-mai-tii-minte-pe-sehrazat-din-1001-de-nopti-cum-arata-azi-actrita-berguzar-korel-2

Berguzar sustine ca rolul Sehrezadei a maturizat-o destul de mult deoarece personajul era mai in varsta.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top