Connect with us

Revistateo.ro

Mama lui era pe patul de moarte in azil si l-a chemat pe unicul ei fiu sa ii spuna ceva tulburator

Inedit

O mama era pe patul de moarte in azil si l-a chemat pe unicul ei fiu sa ii spuna ceva tulburator

Sa ii invinovatim pe parintii nostri pentru parcursul pe care il avem in viata nu este cea mai inteleapta solutie. Este chiar o prostie. Ei ne-au dat educatie cand eram mici si ne-au spus de ce sa ne ferim in viata.

Ajungem in momente in care simtim ca ii pierdem si realizam ca i-am uitat. Abia in ultimele clipe ale vietii lor ne incearca regretele ca nu i-am cautat destul, ca nu le-am fost aproape cand trebuia.

O femeie era pe moarte in azilul de batrani unde fiul ei a internat-o pentru ca nu avea timp sa o ingrijeasca. Batranica avea un singur baiat, un baiat care a devenit barbat in toata firea, asezat la casa lui, insa casa lui era departe de Romania. Intr-o sambata dupa-amiaza, tanti Neti simtea ca nu va mai prinde a doua zi si l-a chemat pe fiul ei sa ii spuna ultimele cuvinte: „Iti doresc mult succes in tot ceea ce iti propui. Ai grija de copiii tai si sper ca niciodata nu vor fi nevoiti sa te aduca intr-un loc ca asta. Eu te-am inteles perfect si niciodata nu m-am plans.

Trebuie doar sa iti spun ca ma bucur ca ai venit sa ma vezi. Stiu ca nu ai facut ceva din rautate, doar esti copilul meu. Te iubesc mult si te rog sa nu plangi mult dupa mine. Ai grija de nepotelele mele ca sunt tare frumoase si invata-le ce te-am invatat si eu. Te iubesc”.

Fiul doamnei Neti a izbucnit in plans si nu a mai parasit azilul pana cand femeia a inchis ochii definitiv. A doua zi, la pranz, cand acesta s-a intors de la cafea, medicii i-au dat vestea neplacuta. Mama lui a murit. Au urmat pregatirile de inmormantare, iar in ziua in care femeia a fost ingropata un porumbel alb a aparut deasupra gropii. Atunci nepotelele i-au zis tatalui: „Au venit ingerasii dupa buni!”

Mama era înfometată, însă cu ultimii bănuți a plătit masa fiului ei. La plecare, un străin i-a lăsat un bilet

O femeie amărâtă a fost observată recent intrând într-un fast-food, îmbrăcată sărăcios, împreună cu copilul ei.

Deși nu mâncase nimic de câteva zile, cu puținii bănuți pe care îi avea (și ultimii, de altfel) i-a cumpărat un meniu fiului ei. A numărat cu atenție fiecare leu din portofel ca să nu se facă de râs.

Mama a îndurat foamea pentru copilașul ei

„Stăteam și-mi beam cel de-al treilea suc și am observat o doamnă care era aici dinaintea mea. Un bărbat a intrat și a mers la ea împreună cu un băiețel de 3 ani, femeia i-a spus bărbatului că trebuia să ajungă de o oră.

Ea îl întreabă pe bărbat dacă are doi dolari să-și cumpere și ea ceva de mâncare, ea nu avea decât pentru mâncarea copilului. Bărbatul s-a uitat în jur să vadă dacă îl privea cineva și i-a zis: ,,Să te ia naiba, mori de foame!”.

După ce bărbatul a plecat, mama i-a luat copilului de mâncare cu ultimii bani și l-a întrebat pe cel mic dacă poate să ia și ea un cartof prăjit, copilașul i-a băgat în gură cartoful pe care îl avea deja în mână și din care el deja mușcase puțin.

Când am văzut asta aproape m-am înecat cu sucul!

M-am dus la aparat ca să-mi mai iau un suc, apoi am mers la tejghea și le-am spus să le dea celor doi încă două porții de mâncare și o băutură mare, apoi am plătit. Le-am spus să nu le zică din partea cui e. Apoi am scris pe un șervețel următoarele cuvinte: „Ține capul sus și mergi mereu înainte. POȚI să faci asta. VEI REUȘI să o faci”.

După ce li s-a adus mâncarea mama a întrebat cine a făcut asta pentru ei, dar chelnerul le-a spus că nu are voie să spună, dar că nu a fost el. I-a dat biletul și în acel moment am văzut cum în mod automat au început să îi curgă lacrimi acestei femei!

După ce și-au terminat masa s-au îndreptat spre ieșire, în timp ce treceau pe lângă mine i-am zâmbit băiețelului și m-am uitat la ea în timp ce îmi șoptea MULȚUMESC, i-am șoptit și eu pentru ce, dar ea a zâmbit și mi-a făcut cu ochiul. M-am uitat la băiețel și le-am urat să aibă o zi bună.

Viața e grea, fii mereu dispus să o faci un pic mai ușoară pentru altcineva. Lucrurile mici au impact mare. Pentru orice părinte singur care trece prin același lucru am același mesaj: ține capul sus și mergi mereu înainte. POȚI să faci asta. VEI REUȘI să o faci”, scrie site-ul andreilaslau.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top