Connect with us

Revistateo.ro

O nouă aplicaţie pentru TAXI s-a lansat în România

Inedit

O nouă aplicaţie pentru TAXI s-a lansat în România.VIDEO

O nouă aplicaţie pentru TAXI s-a lansat în România. Aplicaţia, care poartă numele Uber, a fost lansată oficial pe 25 februarie, iar momentan este valabilă doar pentru capitală.

„Bucureşti, suntem încântaţi să te cunoaştem! Uber aduce Bucureştiului o formă alternativă de transport urban şi vrem să evidenţiem calitatea serviciilor noastre – şi clienţii noştri satisfăcuţi”, se arată scris pe blogul aplicaţiei.

CITEŞTE ŞI: Aplicaţiile sexy GRATUITE care vă cresc pofta de amor

Ce este de fapt Uber? O aplicaţie pentru telefoanele inteligente ce face legătura dintre pasageri şi şoferii de taxi. Dacă până în prezent existau diferite aplicaţii prin care îţi chemai un taxi, acum poţi comanda maşina, poţi tasta adresa la care vrei să ajungi şi vei afla şi tariful pe care îl vei plăti la final.

Iată paşii pentru a putea folosi aplicaţia Uber:

– Descarcă aplicaţia pentru IOS sau Android.

– Creează un cont în care să înregistrezi un card de credit – compania care deţine aplicaţia spune că datele personale sunt în siguranţă.

– Stabileşte prin aplicaţie adresa de unde vrei să te ia taxiul şi vezi drumul şoferului spre tine.

– Când ai ajuns la destinaţie, poţi coborî liniştit din taxi, fără să plăteşti, căci banii îţi vor fi retraşi din cardul de credit oferit la inregistrarea în aplicaţie.

Mai mult, conform blogului Uber, primul drum făcut prin această aplicaţie este gratuit (în limita a 30 de lei), cu ajutorul codului UBERBUCHAREST (până la 25 aprilie).

Taxarea minimă pentru o destinaţie trebuie să fie de 6 lei, iar în caz de anulare a comenzii vei plăti tot 6 lei. Singurul dezavantaj pare să fie numărul limitat de maşini, pentru moment, întrucât aplicaţia este una nouă.

Continue Reading
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top