Connect with us

Revistateo.ro

O noua profetie a Mariei Ghiorghiu a aparut pe blogul clarvazatoarei. De data aceasta este vorba despre un tsunami. Afla mai multe detalii.

Inedit

O noua profetie a Mariei Ghiorghiu. Clarvazatoarea vorbeste despre un tsunami

Clarvazatoarea Maria Ghiorgiu a scris pe blogul personal o noua profetie. De data aceasta vorbeste despre un tsunami. Nu este prima profetie a clarvazatoarei. Mai jos vei gasi mai multe informatii legate de noua profetie a Mariei Ghiorgiu.

Noua profetie a Mariei Ghiorghiu

” Dragii mei,

Astazi dimineata in timp ce mai stateam putin in pat cu ochii inchisi fiind, vad dragilor ceva inspaimantator.

Vedeam inspre Sud, valuri uriase de apa involburata, valuri care acopereau si blocurile de locuinte.

Dragii mei, ceea ce vedeam era cu mult peste gandirea noastra. Era mai mult decat ceea ce s-a intamplat in JAPONIA in anul 2011. Dragii mei, de la Fata Lui Dumnezeu nu avem unde sa ne ascundem.

Intr-un comentariu la articolul anterior, tot despre Tsunami, cineva ma intreba cum se invartea acel Vartej imens care se formase. Acesta se invartea, in inversul acelor de ceasornic. Adica de la dreapta la stanga.
Prieteni dragi, din pacate, ceva se va intampla. Ceva in care vor muri multi oameni ca urmare a unui TSUNAMI urias, care, probabil va fi provocat de un CUTREMUR mare.

DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa aiba grija de noi toti, si de de oamenii locului in care se va produce acest TSUNAMI urias.

Iar noi, sa devenim mai buni si mai iubitori, mai intariti in Credinta, caci nu se stie niciodata ce ne poate oferi minutul urmator al vietii noastre.

Cu dragoste, Maria.”, a scris clarvazatoarea Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Potrivit clarvazatoarei, multi oameni isi vor pierde viata in urma acestui tsunami. Acesta va fi provocat de un cutremur mare, atrage atentia clarvazatoarea. Cel mai important este sa ne rugam, sa ne pastram credinta in Dumnezeu si in Maica Domnului, dupa cum sustine clarvazatoarea.

Nu este prima profetie despre care Maria Ghiorghiu scrie pe blogul personal. Cea de acum a atras atentia mai multor persoane.

Articole pe aceeasi tema:

O noua profetie marca Maria Ghiorghiu: „Ziduri nationale”

S-a adeverit o profetie de-a clarvazatoarei Maria Ghiorghiu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top