Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

O nouă rută internațională cu avionul din România

Constănțenii vor putea zbura cu avionul spre Londra din luna iunie, zborurile fiind prefigurate a costa de la 129 lei în sus. Compania Wizz Air va opera două zboruri pe săptămână cu plecare din Constanța spre capitala Marii Britanii, în zilele de luni și vineri.

„Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320. Odată cu acest nou zbor, Wizz Air ajunge la operaţiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 ţări”, se laudă compania într-un comunicat oficial.

CITEȘTE ȘI: WIZZ AIR FACE UN ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PASAGERI

Compania Vizz Air este una din cele mai importante companii aeronautice care operează și în România, foarte mulți români alegând această firmă pentru tarifurile mici pe care le are. Wizz Air deține o flotă de 55 de aeronave Airbus A320, p 360 de rute, adică 110 destinații din 37 țări.

În afară de Constanța, Wizz Air face zboruri în România și din București, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș, Arad, Sibiu și Iași. Zborurile din Constanța spre Londra vor începe în jurul datei de 15 iunie, vara aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top